Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

51 de puncte nu au fost de ajuns pentru victorie! Performanță nemaiîntâlnită în NBA de 5 ani pentru Zach Lavine

Andrei Nicolae

Actualizat 29/10/2023 la 13:00 GMT+2

Partida din NBA dintre Detroit Pistons și Chicago Bulls a fost dovada vie că performanțele individuale ale jucătorilor nu sunt mereu de ajuns pentru o victorie. Zach Lavine, shooting guard-ul "taurilor", a marcat 51 de puncte și a atins o bornă nemaiîntâlnită de cinci ani, însă echipa sa a pierdut la 16 puncte diferență.

Zach LaVine avec les Chicago Bulls en 2021

Credit imagine: Getty Images

Zach Lavine a dat "recital" pe parchetul din NBA în meciul dintre Chicago Bulls și Detroit Pistons, marcând 51 de puncte. Prestația sa nu a fost îndeajuns de eficientă în folosul echipei, deoarece formația antrenată de Billy Donovan a pierdut duelul din conferința de est cu 118-102.
Detroit a controlat prima parte a meciului desfășurat pe propriul parchet și conducea la pauza mare cu 57-44. Chicago, ghidată de punctele pe bandă rulantă ale lui Zach Lavine, a redus din diferență în sfertul al treilea, iar înainte de ultimele 12 minute de joc, Pistons mai avea un avantaj de doar șapte puncte.
Performanța shooting guard-ului lui Bulls, care a înscris cele mai multe puncte într-un meci din întreaga sa carieră în partida de azi-noapte, nu a fost îndeajuns. Detroit a fost mai bună în sfertul patru și a câștigat duelul la 16 puncte diferență.
Citește și:

Zach Lavine a atins o bornă nemaiîntâlnită de 5 ani încoace

În duelul contra celor de la Pistons, Lavine a marcat cele 51 de puncte fără să ofere vreo pasă decisivă. Din 2018 nu s-a mai întâmplat ca un jucător să marcheze mai mult de 50 de puncte și să nu ofere niciun asist.
Atunci, Klay Thompson, jucătorul lui Golden State Warriors, marca 52 de puncte fără nicio pasă decisivă în dreptul său, într-un duel chiar împotriva celor de la Chicago Bulls, echipa lui Lavine. În acel meci, shooting guard-ul campioanei din 2022 atingea recordul de 14 aruncări de trei puncte înscrise într-o partidă.
Pentru Chicago Bulls și Zach Lavine, urmează un nou meci în Conferința de Est, împotriva celor de la Indiana Pacers.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo