Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anthony Davis, prestație "stelară" în victoria lui Lakers. Mavericks, eșec în fața unui Memphis fără Ja Morant

Andrei Nicolae

Publicat 10/01/2024 la 09:28 GMT+2

Anthony Davis a ieșit "la rampă" în victoria lui Los Angeles Lakers în fața lui Toronto Raptors, marcând 41 de puncte și înregistrând și un double-double. În alt meci din această noapte, Dallas Mavericks, în frunte cu Luka Doncic și Kyrie Irving, a fost învinsă surprinzător de o echipă a lui Memphis Grizzlies care se confruntă cu numeroase accidentări.

Anthony Davis #3 of the Los Angeles Lakers celebrates a basket against the Indiana Pacers during the fourth quarter in the championship game of the inaugural NBA In-Season Tournament at T-Mobile Arena on December 09, 2023 in Las Vegas, Nevada

Credit imagine: Getty Images

Spectacolul de pe parchetul din NBA a continuat în noaptea dinspre marți spre miercuri cu cinci partide, iar una dintre ele a fost marcată de o nouă victorie a lui Los Angeles Lakers. Echipa din Conferința de Vest s-a impus la limită contra lui Toronto Raptors, într-un duel în care Anthony Davis a fost omul meciului.
Extrema de forță a echipei din LA a înregistrat un double-double, cu 41 de puncte și 11 recuperări, fiind providențial în succesul împotriva canadienilor. Lakers au câștigat meciul cu 132-131, la capătul a patru sferturi extrem de echilibrate.
După primele 12 minute din partidă, LA avea un avans de patru puncte, însă la pauza mare Raptors au intrat în avantaj cu scorul de 53-51. După ieșirea de la cabine, Toronto și Lakers au trecut rând pe rând la conducere, iar înainte de ultimul sfert, formația din Canada avea un punct în față. În final, echipa din Vest a reușit să se impună la limită, după ce a beneficiat și de 23 de aruncări libere în ultimul sfert, în condițiile în care Raptors au avut doar două.
Citește și;

Dallas, înfrângere în fața unui Memphis "decimat" de accidentări

În alt meci din această noapte, Dallas Mavericks a fost învinsă în mod surprinzător de echipa de pe locul 13 din Vest, Memphis Grizzlies. Formația din Tennessee nu venea cu mari speranțe pe American Airlines Center, în condițiile în care lotul ei era total "decimat" de accidentări.
După ce i-au pierdut de-a lungul sezonului pe Steven Adams, Santi Aldama sau Jaren Jackson Jr., Grizzlies au aflat în urmă cu puține zile că și Ja Morant a suferit o accidentare ce îl lasă pe bară restul stagiunii. Starul echipei din subsolul clasamentului tocmai ce revenise după ce își ispășise pedeapsa de 25 de meciuri de suspendare, însă norocul nu a fost de partea lui și s-a accidentat la umăr.
Cu toate acestea, Memphis a câștigat partida contra lui Mavericks, în ciuda prestațiilor lui Kyrie Irving (33 puncte) sau Luka Doncic (31 pct.). Niciun alt jucător al formației din Texas nu a înscris însă mai mult de 11 puncte. La Grizzlies a ieșit în evidență Desmond Bane, care a înscris 32 de puncte și a contribuit la victoria echipei sale cu 120-103.
Rezultatele de peste noapte din NBA
  • Detroit Pistons - Sacramento Kings 110-131
  • Orlando Magic - Minnesota Timberwolves 92-113
  • New York Knicks - Portland Trail Blazers 112-84
  • Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies 103-120
  • Los Angeles Lakers - Toronto Raptors 132-131
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol