Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Damian Lillard, debut stelar pentru Milwaukee Bucks. Lakers, revenire fantastică în ultimul sfert în meciul cu Suns

Andrei Nicolae

Publicat 27/10/2023 la 10:40 GMT+3

Spectacolul din noul sezon de NBA a continuat și în noaptea dinspre joi spre vineri cu două meciuri extrem de interesante, ce au pus față în față echipe care se vor afla cu siguranță în topul celor două conferințe. Milwaukee Bucks a învins-o pe Philadelphia 76ers grație unui debut fantastic al lui Damian Lillard, iar Los Angeles Lakers s-a impus cu Phoenix Suns după o revenire în ultimul sfert.

Damian Lillard a signé des débuts remarquables avec les Milwaukee Bucks face aux Philadelphia 76ers

Credit imagine: Getty Images

NBA a revenit în această săptămâna, iar cel mai tare campionat de baschet din lume a oferit deja câteva meciuri extrem de interesante. Același lucru s-a întâmplat și în noaptea dinspre joi spre vineri, când au avut loc două dueluri care au șanse mari să se repete și în play-off.
În primul meci din noapte, Milwaukee Bucks a învins-o la limită pe Phialdelphia 76ers cu 118-117. Damian Lillard a demonstrat de ce a fost adus în acest off-season și a ieșit la rampă cu 39 de puncte, ultimele dintre ele fiind decisive.
Cu câteva secunde înainte de final, conducătorul de joc a marcat de la 3 puncte și a tranșat meciul extrem de echilibrat dintre cele două forțe din Conferința de Est. Giannis Antetokounmpo, liderul echipei, a marcat și el 23 de puncte.
De cealaltă parte, la Philadelphia s-a făcut remarcat Tyrese Maxey, care a marcat 31 de puncte.
Citește și:

Los Angeles Lakers a revenit în ultimul sfert și a învins-o pe Phoenix Suns

După prima partidă, atenția s-a îndreptat către Conferința de Vest, unde L.A. Lakers a dat piept cu Phoenix Suns pe Crypto.com Arena. Echipa din Arizona a început mai bine meciul și a condus cu 30-18 după primul sfert, însă lucrurile s-au echilibrat până la pauza mare, când scorul rămăsese de 52-48 pentru Phoenix.
Înainte de ultimul sfert, formația lui Frank Vogel conducea cu 12 puncte, însă echipa condusă de LeBron James și Anthony Davis a revenit ușor ușor și s-a impus în cele din urmă cu 100-95.
Anthony Davis a marcat 30 de puncte, în timp ce LeBron a fost aproape de un triple-double, cu 21 de puncte, opt recuperări și nouă pase decisive. Pentru Phoenix, Kevin Durant a fost cel mai bun marcator, cu 39 de puncte, într-un meci în care nu i-a avut pe parchet alături de el pe Bradley Beal și Devin Booker.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol