Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luka Doncic, duel magic cu Gilgeous-Alexander! Mavericks a egalat situația în semifinale Conferinței de Vest

Dani Morar

Publicat 10/05/2024 la 10:13 GMT+3

Dallas Mavericks a câștigat meciul 2 cu Oklahoma City Thunder, din semifinalele Conferinței de Vest, impunându-se cu scorul de 119-110. În duelul din Conferința de Est, Boston Celtics a fost învinsă surprinzător de Cleveland Cavaliers, scorul după două meciuri fiind 1-1 și aici.

Luka Doncic konnte in Spiel zwei jubeln

Credit imagine: SID

Luka Doncic a venit cu o prestație extrem de solidă și a ajutat-o pe Dallas Mavericks să câștige meciul 2 al duelului cu Oklahoma City Thunder, din semifinalele Conferinței de Vest din NBA.
După ce a pierdut primul duel din această serie, Mavericks a oferit un răspuns pe măsură și s-a impus cu 119-110. Doncic a marcat de mai multe ori de la linia de 3 puncte, iar una dintre fazele meciului a fost atunci când slovenul a dat o pasă lobată pentru Gafford, care a adus 2 puncte cu un slam dunk.
Shai Gilegeous-Alexander, de la Oklahoma, a încheiat partida cu 33 de puncte, 12 recuperări și 8 pase decisive, fiind probabil cel mai bun om de pe teren, după ce a fost aproape de a realiza un triple double.
În celălalt meci al nopții, Boston Celtics a fost învinsă total surprinzător de Cleveland Cavaliers, echipă ce avea o cotă de 7 înaintea partidei. Donovan Mitchell a contribuit din plin la victoria oaspeților, cu 29 de puncte, 7 recuperări și 8 pase decisive.
Cavaliers au câștigat cu 94-118 și au egalat la 1 situația după două meciuri în semifinalele Conferinței de Est. Următorul duel va avea loc duminică noaptea, de la ora 3:30 dimineața.
NBA – Rezultatele zilei:
  • Boston Celtics – Cleveland Cavaliers 94-118
  • Oklahoma City Thunder – Dallas Mavericks 110-119
Citește și:

Phoenix Suns și-a demis antrenorul

Antrenorul echipei Phoenix Suns, Frank Vogel, a fost concediat după un singur sezon pe banca tehnică a formaţiei din Arizona, care s-a încheiat în aprilie cu eliminarea din primul tur al fazei play-off de către Minnesota Timberwolves, a anunţat, joi, clubul din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), citat de AFP.

Frank Vogel, în vârstă de 50 de ani, a câştigat titlul NBA cu Los Angeles Lakers în 2020, fiind concediat doi ani mai târziu. El a preluat clubul din Arizona în iunie 2023.

Phoenix Suns a decepţionat în sezonul regular şi în play-off, fiind învinsă cu 4-0 de Minnesota Timberwolves. Suns a avut de suferit şi de pe urma accidentărilor succesive ale trio-ului său ofensiv Kevin Durant, Devin Booker şi Bradley Beal.

Clubul nu a câştigat niciodată un titlu NBA, dar a disputat trei finale, ultima în 2021, pierdută în faţa celor de la Milwaukee Bucks.
Sursa: Agerpres.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol