Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revenire fantastică în NBA. Los Angeles Clippers erau conduși de Warriors cu 14 puncte în startul sfertului 4

Andrei Nicolae

Publicat 15/02/2024 la 09:37 GMT+2

Liga de baschet nord-americană a oferit un meci plin de spectacol, în cadrul confruntării dintre Golden State Warriors și Los Angeles Clippers, disputat pe terenul campioanei din 2022. Curry&Co. au controlat mare parte din duel, însă în ultimul sfert formația din LA a revenit fomidabil și a reușit să câștige meciul, după o "cursă" de urmărire incredibilă.

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers

Credit imagine: Getty Images

Spectacolul de pe parchetul din NBA a continuat miercuri spre joi cu 13 partide interesante, aproape toate echipele din ligă fiind implicate în aceeași noapte de joc. Unul dintre meciurile care a atras cu siguranță privire fanilor baschetului a fost cel dintre Golden State Warriors și Los Angeles Clippers, disputat în arena Chase Center, a formației din San Fransisco.
Ce a făcut acest meci atât de special a fost revenirea fantastică a celor de la Clippers din ultimul sfert, în condițiile în care în startul ultimului act Golden State avea 14 puncte în față. Până la revenirea echipei din Los Angeles, Golden State și-a construit un avans solid în meci, "pe spatele" prestației lui Stephen Curry, care a făcut show înainte de startul partidei, cu o aruncare din zona tunelului la coșul din cealaltă parte a terenului.
Warriors aveau 7 puncte în față după primul sfert, iar aceeași diferență a fost menținută și la pauza mare, când scorul era 59-52 pentru echipa din San Fransisco.
Citește și:

Clippers au revenit de la 14 puncte în ultimul sfert în fața celor de la Warriors

În sfertul al treilea, Golden State și-a majorat și mai mult avantajul și s-a distanțat la peste 10 puncte de formația lui Tyronn Lue. Înainte de ultimul sfert, scorul era de 97-86 pentru Warriors, care avea să se ducă la 14 puncte distanță de Clippers chiar în startul ultimului act al jocului.
Ce a urmat a fost incredibil din partea celor de la Clippers, care de la 100-86 pentru Golden State au dus scorul în favoarea lor, la 111-108 în doar câteva minute. Din acel moment, Warriors au început să riposteze, însă ascendentul moral a fost de partea echipei din LA, care a profitat de el și a câștigat în final cu 130-125.
Cel mai bun jucător de la Golden State a fost Curry, cu 41 de puncte înscrise, în timp ce de la Cippers a ieșit în evidență James Harden, cu 26 de puncte. Merită menționat că formația din LA nu l-a avut la dispoziție pe Kawhi Leonard, unul dintre superstarurile echipei.
Rezultatele de peste noapte din NBA
  • Charlotte Hornets - Atlanta Hawks 122-99
  • Orlando Magic - New York Knicks 118-100
  • Philadelphia 76ers - Miami Heat 104-109
  • Boston Celtics - Brooklyn Nets 136-86
  • Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls 108-105
  • Toronto Raptors - Indiana Pacers 125-127
  • Memphis Grizzlies - Houston Rockets 121-113
  • New Orleans Pelicans - Washington Wizards 133-126
  • Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 116-93
  • Denver Nuggets - Sacramento Kings 98-102
  • Phoenix Suns - Detroit Pistons 116-100
  • Utah Jazz - Los Angeles Lakers 122-138
  • Golden State Warriors - Los Angeles Clippers
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo