Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stephen Curry, "letal" în victoria lui Golden State Warriros contra Philadelphiei 76ers. Rezultatele zilei în NBA

Andrei Nicolae

Publicat 31/01/2024 la 09:25 GMT+2

Golden State Warriors a învins-o pe Philadelhpia 76ers în noaptea dinspre marți spre miercurci, iar unul dintre principalii "artizani" ai acestei victorii a fost Stephen Curry. Conducătorul de joc al echipei din San Fransisco a ieșit la rampă și a făcut un joc remarcabil din punct de vedere al procentajului la aruncări.

Stephen Curry

Credit imagine: Getty Images

Spectacolul de pe parchetul din NBA a continuat în noaptea dinspre marți spre miercuri cu 5 meciuri interesante, într-unul dintre ele fiind implicată și campioana din 2022, Golden State Warriors. Formația din California a dat piept cu locul al cincilea din conferința de Est, Philadelphia 76ers, reușind să se impună cu 119-107.
Cel mai important jucător al echipei lui Steve Kerr a fost Stephen Curry, care a înscris 37 de puncte, având un procentaj extrem de bun la aruncări de 70%. "Chef" a convertit și 8 aruncări de la 3 puncte, la care a adăugat alte 8 recuperări și 7 pase decisive.
Prestația "letală" a dublului câștigător al trofeului MVP a ajutat-o pe Golden State să se impună astfel la 12 puncte, la capătul unui meci controlat în mare parte de Warriors.
Citește și:

Curry, o nouă prestație ofensivă de top în victoria lui Golden State. Rezultatele zilei în NBA

76ers au început mai bine meciul și și-au adjudecat primul sfert cu scorul de 28-23. Până la pauza mare, Warriors au intrat în avantaj, astfel că după primele două sferturi scorul era 52-50 pentru echipa din California.
Din acel moment, Golden State a început să se detașeze de adversara sa și nu a mai scăpat victoria, având la un moment dat și un avans de 14 puncte în sfertul al treilea, dar și în al patrulea. În final, Warriors s-au impus cu 119-107 și au obținut a 20-a victorie din acest sezon, fiind clasați abia pe poziția cu numărul 12.
De la 76ers, cel mai bun om a fost Tobias Harris, care a înregistrat și un double-double, cu 26 de puncte și 10 recuperări în contul său.
Rezultatele zilei în NBA
  • Atlanta Hawks - Los Angeles Lakers 138-122
  • Boston Celtics - Indiana Pacers 129-124
  • New York Knicks - Utah Jazz 118-103
  • Chicago Bulls - Toronto Raptos 107-118
  • Golden State Warriors - Philadelphia 76ers 119-107
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo