Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Max Verstappen, nemulțumit după ce a ratat pole position-ul la MP al Spaniei! Ce le-a cerut șefilor de la Red Bull

Bianca Dumitru

Actualizat 23/06/2024 la 13:45 GMT+3

Max Verstappen va porni al doilea în Marele Premiu al Spaniei, după ce a fost învins în pole position de Lando Norris. Olandezul le-a cerut șefilor de la Red Bull să ia măsuri pentru a-i îmbunătăți condițiile de cursă.

Max Verstappen blickt besorgt in die Zukunft

Credit imagine: Getty Images

Max Verstappen a cedat pole position-ul de la Marele Premiu al Spaniei în fața lui Lando Norris, care l-a învins după ce a mers cu două sutimi de secundă mai repede în Q3.
După ce și-a văzut avantajul dispărut, olandezul a vorbit despre îmbunătățirile pe care și-ar dori ca echipa lui să le facă.
Verstappen le-a cerut celor de la Red Bull să se ocupe de upgrade-uri, recunoscând că nu poate "să ia piciorul de pe accelerație" pentru a nu risca să rămână și mai mult în urmă.
"Cred că a fost în regulă, dar nu suficient de bine, în mod clar. Pe acest tip de piste, speram, desigur, să fiu înaintea tuturor. Dar celelalte echipe mă ajung din urmă. Am văzut asta deja în ultimele curse, așa că este mult mai greu, cu siguranță.
Trebuie să facem totul perfect pentru a fi primii. Trebuie doar să îmbunătățim capacitatea de performanță a monopostului", a declarat Max Verstappen.

Verstappen, nemulțumit înainte de MP al Spaniei

Olandezul a recunoscut că unele dintre problemele cu care s-a confruntat recent nu au mai apărut în acest weekend, la Barcelona, dar a punctat că monopostul mai are nevoie de îmbunătățiri.
"A fost o cursă 'curată'. Nu am avut problemele pe care le-am experimentat în ultimele săptămâni, dar a fost nevoie de puțină reglare și de a încerca să obțin mașina rapid, aș spune.
Dar nu simt întotdeauna că e vorba, știi, doar de o reglare fină. Uneori, de asemenea, se pare că ne lipsește un pic de ritm. Așa că trebuie să încercăm să fim mai competitivi", a adăugat Verstappen, citat de RacingNews365.
Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei va avea loc în această după-amiază, de la ora 15:45.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo