Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tuchel, susținut de conducerea lui Bayern, după înfrângerea "meritată" împotriva lui Leverkusen

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/02/2024 la 13:28 GMT+2

Antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, este sigur că nu va fi demis de pe banca tehnică a bavarezilor, după înfrângerea umilitoare din cel mai important meci al sezonului în Bundesliga. CEO-ul Dreesen l-a asigurat pe tehnician că are în continuare susținerea conducerii.

Thomas Tuchel (Trainer FC Bayern)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Bayern Munchen a pierdut derby-ul de titlu împotriva lui Bayer Leverkusen într-o manieră clară. Meciul disputat pe Bayarena a fost controlat de la un capăt la altul de echipa antrenată de Xabi Alonso. Bayern nu a avut nicio șansă în fața liderului neînvins al Bundesligii.
Meciul terminat cu 3-0 pentru "aspirine" a ridicat unele semne de întrebare legate de situația lui Thomas Tuchel de pe banca lui Bayern. Campioana Germaniei pare să fi pierdut o luptă decisivă pentru titlu, care s-ar putea să ajungă pentru prima oară în istorie la ehcipa din Leverkusen.
Bayern riscă să nu câștige vreun trofeu în acest sezon, după ce formația lui Tuchel a fost eliminată extrem de devreme din Cupa Germaniei, încă din a doua rundă, de divizionara a treia, Saarbrucken.
Citește și:

Tuchel are în continuare susținerea conducerii lui Bayern

Cu toate acestea, Thomas Tuchel are postul asigurat în continuare la Bayern, asigură directorul general al clubului, Jan-Christian Dreesen: "Nimic nu se schimbă! Știam dinainte că va fi un meci dificil. Am fi preferat un rezultat diferit, dar acum ne concentrăm pe următoarele meciuri", a spus acesta, conform Bild.
Șeful de la Bayern a recunoscut superioritatea adversarului din meciul direct: "Pur și simplu cei de la Leverkusen au fost mai buni. Am meritat să pierdem și trebuie să acceptăm asta. Din fericire mai avem 13 meciuri de disputat în campionat și sperăm să se împiedice și ei o dată sau de două ori", a încheiat Dreesen.
Tuchel și elevii săi pot să se revanșeze pentru prestația dezamăgitoare în derby-ul de ieri în prima manșă a optimilor UEFA Champions League, împotriva lui Lazio, în deplasare. Bavarezii îi vor înfrunta pe laziali pe Olimpico și vor încerca să obțină un rezultat care să asigure un retur liniștit peste 3 săptămâni.
Meciul din optimile Ligii Campionilor, dintre Lazio și Bayern Munchen se joacă miercuri, 14 februarie, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo