Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EURO 2024 are concurență serioasă în materie de "bijuterii". Goluri superbe înscrise la Copa America

Andrei Nicolae

Publicat 24/06/2024 la 11:45 GMT+3

Campionatul European din Germania a fost marcat de numeroase goluri superbe, printre care se numără și reușita lui Nicolae Stanciu în poarta Ucrainei. Concomitent cu EURO se desfășoară și Copa America, unde în noaptea dinspre duminică spre luni s-au marcat de asemenea două "eurogoluri".

Uruguay, la Copa America

Credit imagine: Getty Images

Copa America a început la șase zile după EURO 2024, însă turneul din America a început deja să producă goluri superbe, asemenea omologului de peste Oceanul Atlantic. În noaptea dinspre duminică spre luni s-au disputat cele două meciuri din Grupa C a turneului final găzduit de SUA, iar fanii sportului "rege" au avut ocazia să vadă două execuții de manual.
Prima a venit chiar în meciul țării gazdă, Statele Unite ale Americii, care au învins Bolivia cu 2-0. Yankeii au deschis scorul în minutul 3 prin Christian Pulisic, care a trimis un șut "teleghidat" în poarta adversă.
Portarul Boliviei a "bărbierit" mingea cu mâna, însă intervenția sa a fost în cele din urmă inutilă pentru trasorul americanului care a lovit și bara transversală în drumul spre plasa porții.
Citește și:

uruguayenii au marcat și ei un "eurogol" la copa america

Reușita lui Pulisic are concurență pentru titlul de "golul serii", pentru că la câteva ore distanță au intrat pe teren Uruguay și Panama, care au oferit cu un alt trasor superb în prim-plan. Celeștii au deschis scorul prin Maximiliano Araujo, care dintr-o poziție asemănătoare cu Pulisic, l-a învins pe portarul din Panama.
Spre deosebire de reușita yankeului, lovitura jucătorului care evoluează în campionatul Mexicului nu a fost atinsă deloc de goalkeeper-ul advers, ba chiar s-a îndreptat spre vinclul porții.
Atât SUA, cât și Uruguay și-au câștigat partidele, fiind în prezent primele două clasate din Grupa C.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo