Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi e nucleul Argentinei! De Paul "declarație de dragoste" pentru Leo: "Îmi e teamă de acea zi"

Dani Morar

Publicat 19/06/2024 la 09:14 GMT+3

Leo Messi se pregătește de debutul la Copa America alături de Argentina, primul meci urmând să se dispute vineri noaptea, împotriva Canadei. Înainte de debutul la turneul final, Rodrigo De Paul i-a făcut o nouă "declarație de dragoste" decarului și a spus că se teme de ziua când acesta nu va mai fi la națională.

Lionel Messi (l.) and Rodrigo de Paul (Argentina)

Credit imagine: Getty Images

Leo Messi este pregătit de debutul Argentinei la Copa America, primul turneu major la care participă naționala sud-americană după câștigarea Cupei Mondiale din Qatar.
Rodrigo De Paul este recunoscut pentru relația de prietenie pe care o are cu Messi, dar și pentru faptul că este un adevărat gardian al starului naționalei. Ar fi și absurd ca un jucător precum Messi să nu fie protejat de colegi după ce a adus atâtea satisfacții țării unde s-a născut.
Jucătorul lui Atletico Madrid se teme de ziua în care Messi își va anunța retragerea de la echipa națională. De Paul a motivat cele spuse și a descris confortul resimțit la națională atunci când Messi este alături.
"Îmi e teamă de ziua în care Messi nu va mai fi alături de echipa națională. Totul e mai ușor cu el. Tot confortul nostru i se datorează lui. El este fundația acestei echipe.
Întotdeauna îmi spune: "Poți să mă suni în ziua în care echipa națională are nevoie de orice și voi fi acolo. Întotdeauna voi fi o parte din voi".", a declarat Rodrigo De Paul, pentru Telemundo și citat de Daily Post.

Lotul Argentinei pentru Copa America

Selecționerul Argentinei a făcut câteva schimbări față de ultimele partide și i-a lăsat acasă pe Angel Correa, de la Atletico Madrid, și Valentin Barco, de la Brighton.
Copa America debutează joi, pe 20 iunie, iar Argentina face parte din grupa A, alături de Canada, Peru și Chile. De pe lista selecționerului nu lipsesc campionii mondiali: Lionel Messi, Angel Di Maria, Lautaro Martinez, Julian Alvarez, Rodrigo De Paul sau Emiliano Martinez.
  • Portari: Emiliano Martinez (Aston Villa), Franco Armani (River Plate), Geronimo Rulli (Ajax)
  • Fundași: Gonzalo Montiel (Nottingham Forest), Nahuel Molina (Atletico Madrid), Cristian Romero (Tottenham Hotspur), German Pezzella (Real Betis), Lucas Martinez Quarta (Fiorentina), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Maritnez (Manchester United), Marcos Acuna (Sevilla), Nicolas Tagliafico (Lyon)
  • Mijlocași: Guido Rodriguez (Real Betis), Leandro Paredes (Roma), Alexis Mac Allister (Liverpool), Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen), Enzo Fernandez (Chelsea), Giovani Lo Celso (Tottenham Hotspur)
  • Atacanți: Angel Di Maria (Benfica), Valentin Carboni (Monza), Lionel Messi (Inter Miami), Alejandro Garnacho (Manchester United), Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Lautaro Martinez (Inter Milan), Julian Alvarez (Manchester City)

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo