Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronald Araujo, ferm înainte de duelul cu Real din Cupa Spaniei! "Trebuie să ne trezim"

Bianca Dumitru

Actualizat 28/02/2023 la 23:17 GMT+2

Barcelona va juca joi seară pe terenul celor de la Real Madrid, în manșa tur din semifinalele Cupei Spaniei. Înaintea derby-ului, Ronald Araujo și-a îndemnat coechipierii să revină la cel mai bun joc al lor înainte de El Clasico.

Vinícius y Aráujo pelean un balón en el Real Madrid-Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Barcelona și Real Madrid vor sta față în față joi seară, pe stadionul Santiago Bernabeu, într-un meci contând pentru prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei.
Catalanii vin după două înfrângeri consecutive, suferite în Europa League și La Liga, astfel că Xavi trebuie să-și motiveze jucătorii și să le redea încrederea în forțele proprii.
Echipa blaugrana se confruntă și cu unele probleme de lot, Lewandowski, Pedri și Dembele urmând a rata partida. Cu toate astea, Ronald Araujo este optimist.
Fundașul a prefațat al doilea El Clasico din acest an, spunând că fotbaliștii lui Xavi sunt pregătiți pentru derby. Araujo și-a îndemnat coechipierii să revină la cel mai bun nivel al lor, fiind convins că pot face asta.
"El Clasico este întotdeauna un duel special, un meci pe care toată lumea vrea să-l joace. Real Madrid este o echipă cu jucători grozavi. Suntem pregătiți. Echipa este ca o familie, suntem foarte aproapiați unii de alții.
Venim după două înfrângeri consecutive, dar echipa este bună și ne cunoaștem potențialul. Trebuie să ne trezim și să dăm pagina. Au mai rămas multe partide până la sfârșitul sezonului, iar noi suntem în fruntea clasamentului din La Liga", a declarat Araujo pentru Barca TV.
Meciul dintre Real Madrid și Barcelona este programat joi seară, de la ora 22:00.
Citește și:

Barcelona, fără Lewandowski la meciul cu Real Madrid

Xavi Hernandez nu va putea conta pe Robert Lewandowski pentru prima manșă a duelului cu Real Madrid din semifinalele Cupei Spaniei, partidă care va avea loc joi.
Polonezul a simțit dureri în timpul înfrângerii cu Almeria, scor 0-1, iar controalele efectuate la începutul acestei săptămâni au scos la iveală o problemă la unul dintre mușchii de la coapsa stângă.
Nu este o accidentare gravă, dar staff-ul catalanilor nu vrea să riște nimic în legătură cu golgheterul echipei în confruntarea de joi, de pe Santiago Bernabeu.
"Jucătorul Robert Lewandowski acuză o suprasolicitare la nivelul bicepsului femural al coapsei stângi. Vă vom ține la curent cu starea lui și cu perioada de indisponibilitate", a anunțat luni clubul de pe Camp Nou într-un comunicat.
Robert Lewandowski a marcat 25 de goluri pentru Barcelona în 31 de meciuri, în toate competițiile, în sezonul acesta. El a fost transferat în vară de la Bayern pentru 45 de milioane de euro, după ce timp de 8 ani a îmbrăcat tricoul bavarezilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo