Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vinicius, jignit grosolan de Gavi, în Real Madrid - Barcelona! Cuvintele grele aruncate de catalan

Nicu Savin

Actualizat 03/03/2023 la 12:00 GMT+2

Real Madrid - Barcelona a fost un derby foarte tensionat, iar lucrurile au degenerat în mai multe situații. La un moment dat, Gavi i-a spus ceva la ureche lui Vinicius, iar camerele l-au surprins pe catalan adresându-i injurii oribile atacantului brazilian. Acesta s-a plâns arbitrului că este jignit, insinuând că este luat la țintă mereu cu astfel de jigniri.

Gavi y Vinicius, en un Barcelona-Real Madrid | El Clásico

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a pierdut cu 0-1 în fața Barcelonei, în prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei, la capătul unui meci în care fotbalul a lipsit, dar nervii au fost întinși la maxim. Catalanii s-au apărat exemplar, iar neputința madrilenilor pe plan ofensiv s-a tradus prin mai multe gesturi de frustrare ale jucătorilor lui Ancelotti.
În prima repriză, Vinicius a fost hărțuit permanent de adversari și în minutul 24 a primit un cartonaș galben, după ce l-a trântit pe De Jong pe gazon cu un procedeu desprins din artele marțiale. Brazilianul a fost anihilat de tactica defensivă genială propusă de Xavi, iar catalanii au simțit că este foarte nervos și au încercat să provoace eliminarea acestuia.

Gavi l-a înjurat grosolan pe Vinicius

Vinicius a avut mai multe contre cu Gavi pe teren și la un moment dat cei doi au început un dialog aprins. Tânărul catalan s-a apropiat de atacant și i-a șoptit ceva la ureche. Totuși, când s-a retras, camerele au surprins ultima parte din mesajul transmis lui Vinicius, iar vorbele rostite nu-i fac deloc cinste.
Gavi l-a înjurat de mamă pe brazilian, folosind o expresie care nu poate fi reprodusă, sperând probabil ca acesta să-și iasă din fire și să primească al doilea galben. Din fericire pentru el, atacatul Realului și-a păstrat cumpătul și nu a reacționat, zâmbind ironic către Gavi.
Conform Marca, Vinicius s-a plâns apoi arbitrului Munuera Montero că este jignit de adversari. "Întotdeauna se întâmpla asta! Întotdeauna la fel!", ar fi spus brazilianul. Vinicius a susținut deseori că este victima rasismului și chiar dacă insulta lui Gavi nu se încadrează în această categorie, brazilianul crede probabil că injuriile primite doar înlocuiesc expresiile cu tentă rasistă.
Surprinderea lui Gavi înjurându-l pe Vinicius este un fapt regretabil, dar pe teren se pot întâmpla multe lucruri, care nu sunt surprinse de camere și care pot duce la asemenea episoade. Evident, catalanul poate acuza la rândul său că a fost înjurat, dar până la proba contrarie rămâne cu o pată pe imaginea sa.
Conflictul dintre Vinicius și Gavi nu a fost singurul moment aprins din El Clasico. Xavi și Carvajal au avut un schimb acid de replici, antenorul catalanilor jignindu-l pe fundașul Realului. Toată tensiunea de pe Bernabeu se va muta probabil pe Camp Nou în perioada următoare. Cele două mari rivale se vor duela în Catalunya pe 19 martie, în returul din campionat, iar pe 5 aprilie va avea loc manșa secundă din semifinalele Cupei Spaniei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo