Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, după a doua înfrângere cu Atletico din acest sezon: "Nu puteam să facem mai mult"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/01/2024 la 10:01 GMT+2

Real Madrid a pierdut al doilea meci al sezonului împotriva rivalei din oraș, Atletico, dar antrenorul "galacticilor", Carlo Ancelotti, a rămas cu părțile bune pe care le-a văzut la echipa sa. Italianul a declarat la finalul partidei de pe Wanda Metropolitano că jucătorii săi au dat totul pe teren.

El entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti, ofrece una rueda de prensa este miércoles en las instalaciones del del Al-Nassr en Riad, Arabia Saudí, en la víspera del partido de semifinales de la Supercopa de España ante el Atlético de Madrid. EFE/ Juan

Credit imagine: EFE

Articol scris de Daniel Kerekes
La doar o săptămână distanță de la meciul din Supercupa Spaniei, Atletico Madrid și Real s-au reîntâlnit, de data aceasta în optimile Cupei Spaniei. Cele două echipe au oferit publicului de pe Wanda Metropolitano un nou meci spectaculos, așa cum au fost toate cele trei din această stagiune.
Trupa "blanco" a revenit de două ori în timpul regulamentar pentru a trimite partida în prelungiri, cu scorul de 2-2. Oboseala și-a spus cuvântul în cazul băieților lui Ancelotti, care jucaseră împotriva Barcelonei în urmă cu 4 zile.
Antoine Griezmann și Rodrigo Riquelme au închis partida și au trimis-o pe Atletico în sferturile competiției, în timp ce Realul a suferit a doua înfrângere a sezonului împotriva rivalei din oraș.
Citește și:

Ancelotti, mulțumit de jocul echipei sale

La finalul partidei, Carlo Ancelotti a ținut să-și felicite jucătorii pentru atitudinea arătată pe teren și pentru forța de a reveni pe tabelă: "Am jucat foarte bine. Am luptat până la final, dar am pierdut controlul când am început să riscăm inutil. Atunci ne-au pedepsit. Cu toate acestea, eu rămân cu un meci bun. Nu puteam să facem mai mult", a declarat tehnicianul Realului, citat de Mundo Deportivo.
"Nu știu dacă această eliminare este corectă. Atletico a făcut un efort extraordinar, ca și noi, așa că nimeni nu merita să piardă. Am dat totul și nu am nimic să-mi reproșez. Atletico are o echipă foarte periculoasă, care marchează mult. Adevărul este că am primit multe goluri de la ei, nu este ușor să te aperi în fața lor", a adăugat Ancelotti.
Pentru Real Madrid continuă programul încărcat cu un meci în campionat împotriva Almeriei, duminică, de la ora 17:15. Madrilenii revin în lupta pentru titlul, la trei săptămâni de la ultimul meci disputat în La Liga, împotriva celor de la Mallorca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo