Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arandina a rezistat eroic 54 de minute și a reușit un gol. Real Madrid se califică în optimile Cupei Regelui

Maria Olteanu

Actualizat 07/01/2024 la 00:33 GMT+2

Real Madrid a avansat în optimile de finală ale Cupei Regelui, după ce s-a impus în deplasare, scor 3-1, pe terenul echipei din liga a patra, Arandina. La pauză a fost un neașteptat 0-0, iar madrilenii au înclinat balanța în favoarea lor abia în partea secundă.

El atacante turco del Real Madrid Arda Güler (i) se escapa durante el partido de dieciseisavos de final de la Copa del Rey que Arandina y Real Madrid disputan hoy sábado en el estadio El Montecillo, en Aranda de Duero

Credit imagine: EFE

A fost sărbătoare sâmbătă seara, în Aranda de Duero, în faza 16-imilor de finală din Cupa Regelui. Real Madrid s-a deplasat pe terenul ultimei clasate în Liga 4, Arandina, într-o partidă care a umplut stadionul până la refuz și în care gazdele au arătat foarte bine, nedând impresia că între cele două combatante este o diferență uriașă.
Real a fost ținută în șah în prima parte a jocului și abia după pauză a putut să se desprindă pe tabelă. După o primă repriză fără goluri, în care Arandina și-a menținut poarta intactă, madrilenii au fost mai concentrați la finalizare în partea secundă, înscriind repede pentru a avea un joc liniștit și a nu lăsa loc de surprize.
În primele minute, Real a semnat o ocazie importantă prin Guler, care a luat la țintă bara. Joselu a încercat și el deschiderea de scor, dar defensiva amatorilor de la Arandina a rezistat eroic.
La pauză a fost 0-0, iar Real și-a securizat succesul și calificarea în optimile Cupei Regelui abia după întoarcerea de la cabine.
Citește și:

Real Madrid merge în optimile Cupei Regelui

Brahim Diaz a sunat adunarea, cu un șut care nu a modificat însă tabela. Tot el a fost cel care a obținut penalty-ul, în minutul 52, după o imprudență mare a gazdelor, în careu.
Joselu a mișcat tabela în minutul 53, de la punctul cu var, iar golul i-a trezit pe madrileni, care au înscris imediat și al doilea gol.
Joselu a centrat în careu, balonul a fost respins și a ajuns la Diaz, care a scuturat plasa, pentru 2-0.
În prelungiri, Rodrygo a marcat și el, iar gazdele au declanșat bucuria, în ciuda eșecului. Arandina a înscris și ea, cu ajutor de la Nacho, care a deviat nefericit în proprie poartă.
Partida din 16-imile Cupei Regelui s-a terminat cu un succes firesc al Realului, 3-1, care avansează în optimi, la capătul unui joc în care adversara net inferioară s-a prezentat foarte bine și a înscris un gol în final de meci.

Arandina - Real Madrid, echipele de start

  • Arandina: Alvarez – Ocoa, Pesca, Marquez, Ceesay – Atomo, Vitolo – El Battioui, Santa Cruz, Zazu – Frodo
  • Real Madrid: Kepa – Tobias, Carrillo, Ferandez, Garcia – Paz, Ceballos, Camavinga, Guler – Diaz, Joselu
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo