Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi a marcat primele goluri la Deportivo Alaves. A înscris la doar un minut după ce a intrat pe teren

Andrei Nicolae

Publicat 03/11/2023 la 00:02 GMT+2

Ianis Hagi a reușit să marcheze primele sale goluri pentru Deportivo Alaves, la doar câteva zile după ce oferise și prima sa pasă decisivă, în meciul cu Atletico Madrid. Fotbalistul de 25 de ani a înscris într-un meci din Cupa Regelui, în care echipa sa a întâlnit o formație din eșalonul al șaptelea în al doilea tur al competiției.

Ianis Hagi, jucând pentru Deportivo Alaves

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi a marcat primele sale goluri pentru Deportivo Alaves în cea de-a opta partidă în care îmbracă tricoul noii sale echipe. Jucătorul român "a spart gheața" după ce în urmă cu patru zile oferise și prima sa pasă decisivă, în meciul din La Liga cu Atletico Madrid.
Fostbalistul de 25 de ani a reușit să marcheze de două ori într-un meci din turul al doilea al Cupei Regelui, în care Alaves a întâlnit o formație din eșalonul al șaptelea, Deportivo Murcia. Hagi a fost rezervă în acest meci, însă a intrat pe parcursul duelului și și-a făcut imediat simțită prezența.
La scorul de 5-0 pentru Alaves, Hagi, la un singur minut după ce a intrat pe teren, a profitat de un carambol din defensiva echipei adverse și a înscris cu poarta goală.

Ianis Hagi, la primele goluri în tricoul lui Alaves

Deportivo a continuat să înscrie pe bandă rulantă și a mai marcat de alte patru ori până la final, cel de-al nouălea gol fiind înscris tot de Ianis. Românul a fost servit foarte bine de unul dintre colegii săi și l-a învins din nou pe portarul celor de la Deportivo Murcia.
În final, Deportivo s-a impus cu 10-0 și s-a calificat mai departe în turul al treilea din Cupa Regelui, unde urmează să își afle viitoarea adversară. Cele două goluri înscrise de Ianis joi seara pot reprezenta un plus imens pentru el în ochii antrenorului Luis Garcia, care l-a folosit până acum pe Ianis fie din postura de titular, fie de rezervă. Astfel, românul cu siguranță speră să devină un titular incontestabil pentru echipa din La Liga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo