Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, criticat după meciul cu Athletic Bilbao din Cupa Spaniei! Ce note a primit românul

Bianca Dumitru

Actualizat 17/01/2024 la 09:20 GMT+2

Ianis Hagi a fost integralist aseară în meciul dintre Athletic Bilbao și Alaves din optimile Cupei Spaniei. Românul nu s-a remarcat și a fost criticat de jurnaliștii iberici, care i-au acordat o notă foarte mică.

Ianis Hagi (Alaves)

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi a fost integralist aseară în duelul dintre Athletic Bilbao și Alaves din optimile Cupei Spaniei. Echipa românului a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-0, după o dublă a lui Asier Villalibre, și a fost eliminată din competiție.
Pe parcursul meciului, Ianis Hagi nu a reușit să se facă remarcat, având un singur șut pe poartă și doar 47 de atingeri de balon. Deși cei de la SofaScore i-au dat nota 7, cea mai mare de la Alaves, jurnaliștii din Spania l-au criticat pe român.
Cei de la site-ul NoticiasDeAlava l-au notat cu 5 și au scris că mijlocașul de 25 de ani are prestații neconvingătoare. "A avut o șansă și a terminat-o bine după o pasă de la Blanco, dar a fost puțin. Deși nimeni nu se îndoiește de talentul lui cu mingea, realitatea este că îl arată prea puțin", au explicat ibericii.
Meciul cu Athletic Bilbao a adus a opta titularizare pentru Ianis Hagi la Alaves, echipă pentru care a adunat în acest sezon 14 apariții în campionat și 4 în Cupa Spaniei, reușind două goluri și o pasă decisivă.
Pentru Alaves urmează vineri seară, de la ora 22:00, duelul cu Cadiz, meci contând pentru a 21-a etapă din La Liga.
Citește și:

PREZENȚA LUI IANIS HAGI LA EURO 2024, ÎN PERICOL

Ianis Hagi a avut o contribuție importantă la echipa națională a României în preliminariile EURO 2024, reușind două goluri și două pase decisive.
Fotbalistul de 25 de ani chiar a înscris reușita care a fost echivalentă cu accederea la turneul final, în partida contra Israelului. Deși a avut prestații bune sub tricolor, locul lui Hagi în lotul final pentru EURO nu e neapărat asigurat, în opinia lui Răzvan Raț.
Fostul internațional român e de părere că lipsa de joc de care suferă Ianis în acest moment la Alaves îl poate afecta în vederea convocărilor pentru Campionatul European. De aceea, Raț îi recomandă lui Hagi chiar să se întoarcă la Rangers, pentru a fi sigur că este în formă înainte de turneul final.
"Decât rezervă la Alaves, mai bine se întoarce la Rangers şi joacă. Altfel, poate pierde EURO. Cu tot respectul, Ianis Hagi nu e Gheorghe Hagi! Din punctul meu de vedere. Pentru mine e evident. Foarte multă presiune a fost pusă pe Ianis Hagi artificial şi nedrept", a spus Raț, potrivit Sport.ro.
Campionatul European din 2024 va avea loc în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo