Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Belgienii, dezamăgiți după eșecul din prima etapă de la EURO 2024! "Invizibili și ghinioniști, pedepsiți de Slovacia"

Bianca Dumitru

Publicat 17/06/2024 la 22:12 GMT+3

Belgia a fost învinsă în această seară, cu scorul de 0-1, de Slovacia, într-un meci contând pentru prima etapă a grupelor EURO 2024. Jurnaliștii belgieni au comentat rezultatul, arătându-se surprinși și dezamăgiți.

Lukaku deluso dopo un'occasione mancata in Belgio-Slovacchia - Europei 2024

Credit imagine: Imago

Belgia a fost învinsă în această seară, cu scorul de 0-1, de Slovacia, într-un meci contând pentru prima etapă a grupelor EURO 2024.
Echipa lui Domenico Tedesco este pe locul 3 în clasamentul grupei E, în care lider e România, care s-a impus astăzi în fața Ucrainei, scor 3-0.
În urma înfrângerii suferite în fața slovacilor, jurnaliștii din Belgia au analizat situația în care se află naționala lor, arătându-se surprinși și dezamăgiți.
Cei de la Walfoot au notat că fotbaliștii lui Tedesco au fost urmăriți de ghinion, aceștia având două goluri anulate după consultarea VAR, dar nu au criticat arbitrajul.
"Invizibili, apoi ghinioniști, belgienii au început EURO 2024 cu un eșec surprinzător în fața Slovaciei. Roata cu siguranță nu s-a întors. Va fi obligatoriu să ne trezim, ca să nu avem un EURO de coșmar", au scris jurnaliștii sursei citate.
În plus, belgienii de la 7sur7 au titrat: "Începem cu un sughiț uriaș și neașteptat. 'Diavolii', amețiți, au fost pedepsiți de Slovacia", notând că partida a fost "un scenariu dezastruos de la cap la coadă".

Belgienii, sub presiune după victoria României în fața Ucrainei la EURO 2024

În aceeași grupă, în această după-amiază, România a învins-o pe Ucraina, scor 3-0. După acea victorie uriașă pentru "tricolori", jurnaliștii belgieni au caracterizat rezultatul drept "prima surpriză de la EURO 2024".
Aceștia au analizat prestațiile celor două echipe și au dat de înțeles că resimt presiunea, schimbându-și discursul la adresa României, pe care au subestimat-o până acum.
"Prima surpriză de la EURO: România a zdrobit Ucraina", au titrat cei de la Walfoot, care au continuat notând că "tricolorii" au făcut "un meci perfect, și-au anihilat complet adversarul. Presiunea pe băieții noștri e deja la maximum".
România și Belgia se vor înfrunta sâmbătă seară, de la ora 22:00, la Koln, într-un meci contând pentru a doua etapă a grupelor de la EURO 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo