Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Care va fi "duelul meciului" în partida dintre România și Ucraina de la EURO 2024? Verdictul dat de presa spaniolă

Andrei Nicolae

Publicat 17/06/2024 la 10:03 GMT+3

România își începe astăzi aventura la EURO 2024, unde urmează să o întâlnescă pe Ucraina în primul meci din Grupa E, pe Allianz Arena, în Munchen. Înainte de partida de la ora 16:00, jurnaliștii de la Marca au făcut un scurt preview al duelului din Bavaria și au punctat între ce doi jucători se va da "duelul meciului".

Soccer Euro 2024 Romania Training

Credit imagine: SNTV

România debutează astăzi, de la ora 16:00, la Campionatul European din Germania. Tricolorii se pregătesc pentru duelul care deschide Grupa E, între ei și naționala Ucrainei, antrenată de Serghei Rebrov.
Duelul a acaparat, cum era de așteptat, presa din cele două țări și nu numai. Inclusiv jurnaliștii de la Marca au analizat partida care urmează să aibă loc la Munchen și au avut și o rubrică specială, intitulată "duelul meciului", unde au pus față în față doi jucători adverși. Potrivit presei din Spania, Radu Drăgușin și Artem Dovbyk vor fi protagoniștii partidei de pe Allianz Arena, oferind și o explicație în acest sens.
"Fundașul lui Tottenham, transferat de la Genoa pe 30 de milioane de euro în fereastra de iarnă, va avea 'de furcă' în duelul cu atacantul ucrainean care este într-o formă de top în acest sezon. Dovbyk a marcat de asemenea în ultimele două amicale pe care le-a jucat cu naționala, un gol împotriva Poloniei și unul cu Moldova", au scris ibericii.
Citește și:

România - Ucraina, prefațat și de cei de la UEFA

Cei de la UEFA au prefațat duelul care va avea loc la Munchen și au punctat câteva aspecte esențiale privind cele două naționale. Probabil cel mai interesant aspect notat de forul european îi vizează pe adversarii noștri și pe modul în care s-au descurcat la barajul de calificare pentru EURO.
"România participă pentru a șasea oară la EURO, primul din 2016 încoace, în timp ce Ucraina joacă la al patrulea Campionat European consecutiv. Ambii selecționeri, Edward Iordănescu și Serghei Rebrov, sunt prezenți la un turneu final pentru prima dată. Pentru Iordănescu, va fi un moment plin de emoție de a deveni primul antrenor din România la un EURO de la tatăl său, Anghel, încoace.
Tricolorii au avut o campanie de calificare bună, terminând pe primul loc în grupă și rămânând neînvinși, în timp ce au primit doar cinci goluri în 10 meciuri. Ucraina s-a ținut bine înainte să termine pe locul al treilea în spatele Angliei și Italiei, după care a fost puternică la baraj și le-a învins pe Bosnia și pe Islanda, toate cele patru goluri înscrise venind în repriza a doua, trei dintre ele în ultimele șase minute. Deci pregătiți-vă pentru un final dramatic", au notat cei de la UEFA.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo