Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce prim 11 prezic jurnaliștii englezi pentru România, în duelul din optimi cu Olanda.

Daniel Kerekes

Publicat 29/06/2024 la 18:53 GMT+3

Jurnaliștii englezi au încercat să alcătuiască un prim 11 al României pentru meciul din optimile EURO 2024, contra Olandei. Britanicii s-au pus în locul lui Edi Iordănescu, cel care trebuie să ia o decizie foarte importantă în privința înlocuirii lui Nicușor Bancu, suspendat.

Romania - Belgia, EURO 2024

Credit imagine: Getty Images

Echipa națională a României este la 3 zile de cel mai important meci din ultimii 24 de ani, optimea de finală de la EURO 2024, împotriva Olandei. Edi Iordănescu va avea, însă, o misiune complicată în a găsi formula ideală de start pentru duelul cu Van Dijk și Gakpo.
Englezii de la The Standard au prefațat meciul care se va disputa marți la Munchen, iar aceștia știu că Edi Iordănescu nu are un fundaș stânga de meserie, care să îl înlocuiască pe Bancu, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene:
"Îi așteaptă o misiune grea în optimi, iar lipsa unui înlocuitor natural pentru poziția de fundaș stânga va însemna că un mijlocaș lateral ca Deian Sorescu, sau un fundaș dreapta ca Vasile Mogoș va fi chemat pentru a acoperi poziția", au scris aceștia.
Citește și:

Cum va arăta echipa de start a României cu Olanda

Nu doar poziția de fundaș stânga reprezintă o necunoscută, ci și cele două extreme din ofensivă: "De când a învins Ucraina cu 3-0, România a avut probleme în fața porții, iar nicio combinație de aripi ofensive nu a fost folosită de două ori. Ianis Hagi și Florinel Coman au fost aleși pentru meciul cu Slovacia, dar cei doi jucători de la Parma, Valentin Mihăilă și Dennis Man se vor lupta pentru titularizare".
Englezii merg cu un sistem 4-3-3 pentru România în meciul cu Olanda, iar primul 11 propus de aceștia arată așa: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Mihăilă
Astfel, britanicii de la The Standard îl văd pe Sorescu titular în fața lui Mogoș, iar în compartimentul ofensiv au mizat pe coechipierii de la Parma, Mihăilă și Man, care îl vor susține pe Drăguș, vârful de atac.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo