Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Concurs de "torpile" la Euro 2024! Turcia, victorie cu 2 goluri ce rivalizează cu "bijuteria" lui Stanciu

Andrei Nicolae

Publicat 18/06/2024 la 21:00 GMT+3

Turcia a început cu "dreptul" EURO 2024, după ce a învins-o pe Georgia în prima etapă aferentă Grupei F, scor 3-1. Jucătorii din "țara semilunii" s-au întrecut între ei în privința golurilor, marcând două reușite ce pot rivaliza cu superbitatea lui Stanciu din meciul cu Ucraina de luni.

Mert Muldur - Turkey

Credit imagine: Getty Images

Turcia a obținut trei puncte extrem de importante în prima etapă de la EURO 2024, după ce au învins-o pe debutanta Georgia, scor 3-1. Deși înainte de meci s-a produs un moment regretabil, suporterii celor două naționale intrând în conflict, ce a urmat pe teren a fost un duel extrem de atractiv chiar și pentru fanii neutri.
Jucătorii antrenați de Vincenzo Montella au ieșit în evidență atât prin prisma victoriei, dar și a modului prin care au obținut punctele. Turcii au marcat două goluri superbe, care concurează unul cu altul pentru reușita meciului, dar și pentru cea a primei etape, unde cu siguranță va fi înscrisă și "bijuteria" lui Nicolae Stanciu din victoria cu Ucraina.
Prima dată, Mert Muldur a șocat suporterii de pe Signal Iduna Park, după ce l-a executat pe Mamardashvili din marginea careului cu un voleu năprasnic, "teleghidat" fix în vinclu.
Citește și:

FESTIVAL DE "EUROGOLURI" ÎN GERMANIA

Georgia a ripostat și a marcat golul egalizator șapte minute mai târziu, prin Georges Mikautadze, atacantul celor de la Metz, care l-a învins pe Gunok cu un șut pe jos. Turcia a avut totuși ultimul cuvânt, marcând golul victoriei printr-un alt șut superb.
De data aceasta, Arda Guler a fost autorul reușitei, marcând un gol din acțiune de la aproximativ 25 de metri, trimis la fel ca primul, în vinclul porții lui Mamardashvili. Elevii lui Vincenzo Montella s-au impus cu 3-1, după ce au mai marcat încă o dată în prelungiri pe un contraatac, după ce goalkeeper-ul Georgiei și-a lăsat poarta goală ca să își ajute echipa la un corner.
Etapa 1 de la EURO 2024 se încheie cu duelul dintre Portugalia și Cehia, de pe Red Bull Arena.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo