Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Drăguș, cu gândul numai la victorie în fața Slovaciei: "Nu ne interesează discuțiile astea"

Daniel Kerekes

Publicat 24/06/2024 la 20:42 GMT+3

Atacantul echipei naționale, Denis Drăguș, a oferit declarații în cadrul unei conferințe de presă. Marcator în victoria contra Ucrainei, vârful lui Edi Iordănescu a asigurat că România va intra pe teren în ultima etapă, contra Slovaciei, numai cu gândul la victorie, în ciuda faptului că un rezultat de egalitate ar trimite ambele echipe în optimi.

Denis Drăguș

Credit imagine: Getty Images

România se află la două zile de meciul decisiv din faza grupelor EURO 2024. Echipa națională condusă de pe bancă de Edi Iordănescu ocupă în continuare primul loc al grupei E, în ciuda înfrângerii în fața Belgiei, scor 0-2.
Având în vedere că toate cele 4 echipe au 3 puncte după primele două etape, orice scenariu este posibil în ultima etapă, care va avea loc miercuri, de la ora 19:00. România înfruntă Slovacia, la Frankfurt, iar o victorie îi poate trimite pe tricolori chiar și pe prima poziție, dacă Belgia nu învinge Ucraina.
Totuși, pentru calificarea în optimi, elevii lui Edi Iordănescu au nevoie de un singur punct. Astfel, un rezultat de egalitate în compania Slovaciei ar asigura calificarea cel puțin de pe locul 2. Chiar și în cazul înfrângerii există șanse de calificare, dacă Ucraina nu va învinge Belgia.
Citește și:

Drăguș asigură: "Mergem să câștigăm și să luăm locul 1"

Rezultatul de egalitate este unul care va trimite mai departe ambele echipe, astfel s-au creat posibile scenarii prin care cele două echipe ar intra pe teren cu gândul la o remiză, dar Denis Drăguș a spus clar că obiectivul echipei este victoria:
"Nu ne interesează discuțiile astea, noi pregătim meciul la victorie, nu ne privește ce se discută. Mergem să câștigăm și să luăm locul 1. Suntem foarte încrezători că vom câștiga cu Slovacia. Ne dorim să ne revanșăm și să producem din nou bucurii pentru toți suporterii. Cred că toată Europa a fost uimită de ce au făcut suporterii români la meciul cu Ucraina, în stadion și în afara lui", a declarat Drăguș, la ultima conferință de presă.

ROMÂNIA ȘI-A AFLAT ARBITRUL PENTRU MECIUL DECISIV CU SLOVACIA DE LA EURO 2024

România va avea parte de o brigadă nemțească de arbitri la ultimul meci din faza grupelor de la EURO, când dă peste Slovacia. Tricolorii au în față unul dintre cele mai importante teste din ultimii mulți ani, ținând cont că se pot califica în faza optimilor turneului final.
România-Slovacia va fi arbitrat la centru de către Daniel Siebert, arbitru de 40 de ani din Germania, care a mai oficiat un meci la EURO 2024, cel dintre Georgia și Cehia din Grupa F. Atunci, arbitrul a arătat nu mai puțin de nouă cartonașe galbene, semn că nu îi este "frică" să arate astfel de avertismente dacă este cazul.
Siebert este un arbitru care s-a făcut remarcat mai mult la nivel autohton decât în competițiile europene. În afară de câteva meciuri din grupele UCL, neamțul nu a arbitrat în fazele eliminatorii.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo