Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Deschamps, anunț decisiv despre starea lui Kylian Mbappe. Când poate reveni starul Franței pe teren

Andrei Nicolae

Publicat 20/06/2024 la 20:22 GMT+3

Kylian Mbappe a suferit o fractură nazală în primul meci jucat de Franța la EURO, contra Austriei, iar anumite surse spuneau că starul de 25 de ani va fi nevoit să stea pe bară un meci sau chiar două. Până la urmă, jucătorul lui Real Madrid va reveni cel mai probabil pe gazon chiar la următorul duel al naționalei "les bleus", potrivit lui Didier Deschamps.

France's forward #10 Kylian Mbappe arrives wearing a face mask to take part in a MD-1 training session at the Leipzig Stadium in Leipzig on June 20, 2024, on the eve of their UEFA Euro 2024 Group D football match against Netherlands

Credit imagine: Getty Images

Prezența lui Mbappe în meciurile Franței din grupele EURO a fost sub semnul întrebării, după fractura nazală suferită la partida de debut contra Austriei. Cu toate acestea, se pare că atacantul va reveni mai devreme decât se prefigura și va juca vineri cu Olanda, în derby-ul Grupei D.
Didier Deschamps, selecționerul dublei campioane europene, a transmis la o conferința de presă susținută recent că elevul său se simte mai bine și totul se îndreaptă spre prezența sa pe teren la următorul meci.
"Pot confirma că Mbappe se simte mai bine și totul evoluează îndeajuns de bine încât să îl vedem pe teren mâine. Totul se îndreaptă spre direcția bună", a declarat Deschamps, potrivit RMC Sport.
Citește și:

imaginile cu mbappe de la ultimul antrenament al franței

La ultimul antrenament susținut de naționala sa, Mbappe și-a făcut apariția într-un mod care era așteptat tot internetul, cu o mască ce îl face pe atacant să semene cu unul dintre personajele celebrului serial "Țestoasele Ninja".
Masca jucătorului lui Real Madrid este în culorile naționalei și are inscripționată pe ea inițialele sale, emblema Franței, și anume cocoșul galic, dar și cele două stele aferente triumfurilor de la Cupa Mondială.
Potrivit sursei citate anterior, Mbappe a fost nevoit de câteva ori să se oprească din antrenament pentru a-și ajusta masca, fiind incomodat de ea mai mult ca sigur. Totuși, masca atacantului poate reprezenta un semn că starul va fi mai mult ca sigur prezent pe teren la partida cu Olanda.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo