Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Didier Deschamps, îngrijorat cu privire la masca lui Mbappe! Ce îl neliniștește

Daniel Kerekes

Actualizat 25/06/2024 la 10:52 GMT+3

Didier Deschamps, selecționerul Franței, a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Polonia despre motivul care îl îngrijorează cu privire la masca lui Kylian Mbappe. Acesta spune că vederea jucătorului va fi limitată.

Didier Deschamps, Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Franța a obținut calificarea în faza eliminatorie a Campionatului European odată cu victoria Spaniei în fața Albaniei, cu 1-0. În urma acelui rezultat, "Cocoșul Galic" nu mai poate pierde calificarea nici de pe un eventual loc 3.
Kylian Mbappe a fost marele absent al meciului din etapa trecută contra Olandei, singurul 0-0 de până acum de la acest EURO. Noul atacant al lui Real Madrid și-a spart nasul în primul meci, împotriva Austriei, după un duel cu fundașul Kevin Danso.
Francezul era incert pentru cele două meciuri rămase din faza grupelor. Mbappe a fost pe bancă la meciul cu Olanda, dar nu a fost introdus, însă acesta ar putea intra împotriva Poloniei, astăzi, de la ora 19:00.
Citește și:

Deschamps, despre masca lui Mbappe: "Îi limitează vederea"

Totuși, selecționerul Deschamps est îngrijorat cu privire la un aspect. Acesta est convins că Mbappe va avea probleme cu vederea din cauza măștii, pe care trebuie să o poarte pentru restul turneului final. Când a fost întrebat despre posibile impedimente aduse de mască, acesta a răspuns: "La respirație nu, dar la vedere, da.
Nu am jucat niciodată cu mască, dar îmi imaginez că pentru cei care trebuie să o facă nu este cel mai confortabil. Nu aș zice că este o constrângere, dar îți limitează vederea. Totuși, motivul pentru care poartă masca este pentru că trebuie să își protejeze fața în cazul unor contacte care pot apărea. Îmi imaginez că îi limitează vederea", a declarat selecționerul Franței, citat de Mirror.
Acesta nu a confirmat faptul că Mbappe ar juca împotriva Poloniei, dar a adus detalii despre situația atacantului: "Este din ce în ce mai bine. Ieri s-a antrenat cu echipa, iar rana aproape a dispărut. Începe să se obișnuiască să joace cu masca. Este nerăbdător să joace. A vrut să evolueze cu Olanda și vrea să o facă și cu Polonia", a încheiat Deschamps.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo