Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EURO 2024, Ziua 11 | Croația 1-0 Italia, Albania 0-1 Spania. Modric readuce speranța pentru croați

Bianca Dumitru

Actualizat 24/06/2024 la 23:59 GMT+3

EURO 2024 a ajuns în cea de-a doua zi din ultima etapă a grupelor. În această seară sunt programate ultimele meciuri din grupa B, care vor decide cea de-a doua echipă care se califică în optimi, după Spania, care și-a asigurat prezența în fazele eliminatorii după primele două partide de la turneul final.

Federico Chiesa face à la Croatie, le 24 juin 2024.

Credit imagine: Getty Images

UPDATE: GOOOOOOOOL Italia! Zaccagni marchează în ultimul minut al prelungirilor și întoarce soarta partidei!
UPDATE: Spania câștigă în fața Albaniei cu scorul de 1-0.
UPDATE: Min 57 - GOOOOOOOL Croația! Croații a primit lovitură dela 11 metri în minutul 53, iar Luka Modric a ratat, execuția sa fiind apărată de Donnarumma. Modric a ajuns din nou la finalizare, iar portarul italian nu a mai putut scoate.
UPDATE: Fluier de start în repriza a doua.
UPDATE: Pauză în cele două partide. La aceste rezultate, Italia se califică de pe locul 2, iar Croația și Albania sunt eliminate.
UPDATE: Min 13 - GOOOOOOL Spania! Ibericii reușesc să deschidă scorul prin Ferran Torres, care îl învinge pe Strakosha cu un șut plasat, la firul ierbii, din interiorul careului.
UPDATE: Start în cele două meciuri ale grupei B.
UPDATE: Echipele de start pentru Croația - Italia
Croația: Livakovic - Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol - Modric, Brozovic, Kovacic - Pasalic, Kramaric, Sucic
Italia: Donnarumma - Darmian, Bastoni, Calafiori - Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Dimarco - Pellegrini - Retegui, Raspadori
UPDATE: Echipele de start pentru Albania - Spania
Albania: Strakosha - Balliu, Djimsiti, Ajeti, Mitaj - Ramadani, Asllani - Asani, Laci, Bajrami - Manaj
Spania: Raya - Navas, Vivian, Laporte, Grimaldo - Zubimendi, Merino - Ferran, Olmo, Oyarzabal - Joselu
Știrea inițială
EURO 2024 a ajuns de ieri la ultima etapă a grupelor. Duminică seară au fost programate ultimele dueluri din grupa A, în care Germania și Elveția au remizat, scor 1-1, iar Ungaria a câștigat în prelungiri cu Scoția, scor 1-0.
Primele două s-au calificat în optimi, în timp ce maghiarii au urcat pe locul 3, menținându-și șansele de a accede în fazele eliminatorii, în funcție de rezultatele pe care le vor obține și celelalte echipe care vor termina pe locul 3.
În această seară, se vor disputa meciurile din grupa B, din care Spania este deja calificată în optimi, după ce în primele etape a câștigat duelurile cu Croația (3-0) și Italia (1-0). Campioana en-titre este pe locul 2, cu 3 puncte, iar Albania și Croația ocupă următoarele două poziții ale clasamentului, cu câte un punct fiecare.
Astăzi, la Dusseldorf, pe Merkur Spiel-Arena, albanezii vor înfrunta Spania, una dintre cele mai în formă echipe de la acest turneu final, în încercarea lor de a se menține în cărți pentru optimi, iar Croația va juca împotriva Italiei pe Red Bull Arena, în Leipzig.

Croația - Italia, meciul zilei la EURO 2024

Dacă ibericii pornesc drept mari favoriți în fața echipei lui Sylvinho, în celălalt meci al zilei se anunță o luptă foarte interesantă. Trupa lui Zlatko Dalic este obligată să câștige pentru a se asigura de calificarea în optimi, dar o victorie a croaților o trimite pe Italia pe locul 3 sau, în cazul unui eșec al Spaniei, chiar pe ultima poziție a grupei.
Astfel, cele două echipe care vor sta față în față la Leipzig vor încerca să obțină o victorie, meciul anunțându-se cel mai tare duel de astăzi.
Totuși, nu este de ratat nici partida dintre Albania și Spania, în condițiile în care jucătorii lui Sylvinho sunt obligați să câștige pentru a continua la EURO.
Dacă ne amintim de faptul că Bajrami a înscris încă din primul minut de joc în poarta lui Donnarumma, ne putem aștepta ca albanezii să dea totul în fața echipei care e deja sigură de calificare și care ar putea să ia piciorul de pe accelerație.
Etapa 3, Grupa B:
Albania - Spania, ora 22:00, Dusseldorf
Croația - Italia, ora 22:00, Leipzig
Clasament Grupa B:
1. Spania - 6 puncte (Golaveraj +4)
2. Italia - 3 pct. (Golaveraj 0)
3. Albania - 1 pct. (Golaveraj -1)
4. Croația - 1 pct. (Golaveraj -3)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo