Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gary Neville vrea să vadă 3 schimbări în primul 11 al Angliei pentru meciul cu Slovacia

Daniel Kerekes

Publicat 30/06/2024 la 16:48 GMT+3

Gary Neville, fost internațional englez, a dezvăluit numele celor 3 fotbaliști pe care vrea să-i vadă din primul minut în meciul Angliei din optimile EURO 2024, contra Slovaciei. Fostul jucător al lui Manchester United a ales jucători dinamici pentru meciul din această seară.

Cole Palmer, Kobbie Mainoo

Credit imagine: Getty Images

Anglia a reprezentat una dintre dezamăgirile Campionatului European până în acest moment. Chiar dacă englezii și-au câștigat grupa, aceștia au fost criticați dur pentru jocul prestat în cele trei meciuri din Germania.
Gareth Southgate este considerat principalul vinovat pentru evoluțiile fără orizont ale Angliei și pentru faptul că nu a reușit să creeze o echipă din toate vedetele pe care le are la dispoziție. "Three Lions" au avut norocul să ajungă pe partea mai accesibilă a tabloului fazelor finale de la EURO.
Trupa condusă de pe bancă de Southgate a scăpat de adversari precum Germania, Spania, Portugalia, Franța sau Belgia. După rezultatele de ieri, și Italia a părăsit competiția, iar cel mai greu adversar "pe foaie" până în finală ar fi Olanda, adversara României de marți.
Citește și:

Neville vrea 3 noi jucători în primul 11 al Angliei

Anglia va juca astăzi, de la ora 19:00, împotriva Slovaciei, iar Gary Neville și-a manifestat dorința de a vedea 3 nume noi pe foaia de joc în primul 11 englez. Fostul jucător de la Manchester United a fost impresionat de actualul jucător al "diavolilor", Kobbie Mainoo, care a adus un nou suflu în linia de mijloc a Angliei cât timp a jucat împotriva Sloveniei.
Acesta ar face o schimbare și în flancul stâng al defensivei, schimbându-l pe Kieran Trippier cu Trent Alexander-Arnold. Totodată, Cole Palmer ar trebui să înceapă meciul în locul lui Bukayo Saka:
"Kobbie Mainoo trebuie să fie acolo, el va juca și cred că l-aș alege pe Trent în locul lui Trippier. Pe dreapta l-aș introduce pe Cole Palmer în locul lui Saka. Îmi place de Saka, dar cred că Palmer trebuie să joace acum", a spus Neville, citat de Mirror.
Acesta a ridicat un semn de întrebare și în cazul lui Jude Bellingham, care nu s-a mai ridicat la așteptări după golul marcat împotriva Serbiei: "Marea întrebare, totodată cea pe care toată lumea o evită, este Jude Bellingham. Ideea ca el să fie lăsat pe dinafară era de neconceput în urmă cu 10 zile, dar în acest moment nu știu. Ceva nu se leagă în jocul lui. Nu știu ce s-a întâmplat", a adăugat Neville.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo