Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Georgia și Cehia au remizat la EURO 2024! Codașele Grupei F obțin câte un punct și continuă să spere

Irina Aldea

Actualizat 22/06/2024 la 18:04 GMT+3

Georgia și Cehia au făcut egal, scor 1-1, în cea de-a doua etapă a grupei F la Campionatul European de Fotbal din Germania. Anterior, Georgia pierduse cu Turcia, iar Cehia cedase în fața Portugaliei.

Georgia - Cehia, EURO 2024

Credit imagine: Getty Images

Selecţionatele Georgiei şi Cehiei au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul care a avut loc sâmbătă, pe Volksparkstadion din Hamburg, în Grupa F a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania.
Meciul Georgia - Cehia a deschis a doua etapă a Grupei F de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Debutanta turneului, Georgia, a fost băgată în corzi în prima repriză. În minutul 23, Hlozek a marcat în poarta Georgiei, însă reușita a fost anulată pentru un henț. Nu mai puțin de 14 ocazii de gol au avut cehii în prima repriză, însă Mamardashvili a fost de-a dreptul magistral.
Georgienii, care au pierdut cu 3-1 în meciul de deschidere de la EURO în fața Turciei, a fost răsplătită pentru rezistența eroică din prima parte a meciului cu Cehia. În minutul 45+2, arbitrul Siebert a dictat lovitură de la 11 metri pentru Georgia după consultarea cu oficialii din camera VAR. Cehii au atins mingea cu mâna, în careu, iar Mikautadze a marcat, stabilind scorul de la pauză.
CITEȘTE ȘI:

Georgia și Cehia au remizat și continuă să spere la EURO 2024

În partea secundă, Patrik Schick a restabilit egalitatea în minutul 59. Schick a ajuns astfel la 42 de goluri la echipa națională, depășindu-l pe Milan Baros (41). Totuși, Schick mai are mult de marcat pentru a-l ajunge pe golgheterul all-time al Cehiei, Jan Koller, cu 55 de reușite.
Cehii au controlat jocul în repriza a doua, însă nu au reușit să penetreze "zidul" ridicat de Mamardashvili în fața porții Georgiei. În urma acestui rezultat, ambele echipe se aleg cu câte un punct și continuă să spere în ultima etapă a Grupei F pentru o clasare pozitivă de pe locul al treilea.
Clasamentul Grupei F după Georgia - Cehia 1-1:
  • Turcia (1 meci jucat, 3 puncte: 3-1)
  • Portugalia (1 meci jucat, 3 puncte, 2-1)
  • Cehia (2 meciuri jucate, 1 punct, 2-3)
  • Georgia (2 meciuri jucate, 1 puncte, 2-4)

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo