Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane este precaut înaintea debutului Angliei la EURO. Principalul pericol din echipa Serbiei

Daniel Kerekes

Actualizat 14/06/2024 la 15:05 GMT+3

Harry Kane, căpitanul naționalei engleze, a prefațat meciul de debut al Angliei de la EURO 2024, împotriva Serbiei. Golgheterul lui Bayern atenționează cu privire la forța fizică a adversarilor, iar sârbii sunt pregătiți să exploateze lipsurile Angliei.

Harry Kane

Credit imagine: Getty Images

Anglia este una dintre marile favorite la câștigarea Campionatului European din această vară. Trupa condusă de Gareth Southgate va trebui să înceapă cu dreptul în grupa C, unde va da peste un adversar extrem de incomod, Serbia.
Chiar dacă balcanicii nu au reușit să iasă din grupe la ultimele două turnee finale, care au fost ambele Campionate Mondiale, echipa antrenată de Dragan Stojkovic are niște atuuri pe care englezii le-au studiat atent.
Harry Kane a vorbit într-o conferință de presă despre problemele pe care adversarii pot să le pună prin jocul aerian foarte bun, sârbii având două vârfuri clasice în avanposturi prin Aleksandar Mitrovic și Dusan Vlahovic: "E o echipă care ne poate răni dacă nu avem o organizare bună, iar defensiv sunt foarte buni.
Va fi dificil pentru noi din cauza mobilității lor. Au câțiva jucători foarte înalți care pot să fie foarte periculoși. Dacă nu suntem atenți, poate să fie un meci foarte dificil pentru noi, așa că trebuie să ne asigurăm că vom face față" a declarat Harry Kane, citat de Daily Mail.
Citește și:

Sârbii sunt încrezători în șansele lor

Adversara de duminică a Angliei nu se va da la o parte. Sârbii sunt cunoscuți ca fiind niște luptători, iar echipa lor conține câțiva jucători de clasă precum Vlahovic, Mitrovic, sau Milinkovic-Savic. Fundașul Strahinja Pavlovic a decalrat că vor încerca să speculeze orice greșeală a adversarilor, la fel cum au făcut-o islandezii în amicalul câștigat pe Wembley:
"Dacă m-aș întreba și aș putea să iau o decizie, eu i-aș ataca pe englezi. M-aș duce sus și i-aș presa. Toată lumea are defecte, chiar și englezii. Am văzut cum Islanda a putut să-i amenințe și să-i învingă cu o organizare exemplară. Noi analizăm totul", a declarat fundașul, conform sursei citate.
Anglia-Serbia va fi al doilea meci al grupei C. Această partidă se va desfășura duminică, 16 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul lui Schalke din Gelserkirchen.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo