Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, mesaj emoționant înainte de România - Slovacia la EURO 2024! "Cele mai frumoase momente din cariera mea"

Bianca Dumitru

Publicat 24/06/2024 la 13:54 GMT+3

România se pregătește pentru ultimul meci din grupele EURO 2024, cu Slovacia, partidă care va avea loc miercuri seară, de la ora 19:00. Înaintea acelui duel, Ianis Hagi a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, făcându-le o declarație de dragoste suporterilor, care au fost aproape de echipa națională la acest turneu final.

Ianis Hagi, Kevin de Bruyne, EURO 2024

Credit imagine: Getty Images

România a cedat sâmbătă seară, la Koln, în fața Belgiei, cu scorul de 2-0, în ultimul meci din cea de-a doua etapă a grupelor EURO 2024. Youri Tielemans și Kevin De Bruyne au înscris pentru echipa de pe locul 3 mondial, care a urcat pe locul 2 în clasamentul grupei E, la egalitate de puncte cu toate celelalte formații.
În urma acestei situații inedite din grupă, meciurile din ultima etapă a grupelor se pot dovedi decisive în obținerea biletelor pentru optimi, unde România este cotată cu a doua cea mai mare șansă să se califice.
În ultima partidă din grupe, "tricolorii" vor înfrunta Slovacia, iar Belgia va întâlni Ucraina, ambele meciuri fiind programate miercuri seară, de la ora 19:00. Înaintea duelului, Ianis Hagi a ținut să le transmită un mesaj suporterilor.
Decarul echipei naționale a negat acuzațiile care i s-au adus în ultimele zile, conform cărora el nu ar fi mers să-i salute pe fani și pe coechipierii săi la finalul partidei de la Koln. Hagi a spus că nu pleca niciodată de pe teren fără să facă asta pentru că are foarte mult respect pentru cei care sunt alături de România.
În plus, fotbalistul a vorbit despre atmosfera de la lot și despre cât de mult înseamnă pentru el prezența la echipa națională, declarându-se onorat de faptul că este prezent la acest turneu final.

Hagi, mesaj emoționant înainte de România - Slovacia la EURO 2024

"În ultimele zile, am observat câteva articole în presă care susțin că, după meciul cu Belgia, am plecat direct la vestiar fără să salut publicul și colegii mei. Vreau să clarific această situație și să vă asigur că aceste informații sunt complet neadevărate.
Imediat după fluierul final, am salutat toate zonele în care se aflau suporterii români. Este foarte important pentru mine să arăt respectul și aprecierea mea pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat. De asemenea, am salutat toți colegii mei înainte de a merge la vestiar.
Pentru mine, echipa națională a României este o familie. Fiecare meci, fiecare antrenament și fiecare moment petrecut alături de colegii mei sunt de neprețuit. Publicul român este minunat și am un respect enorm pentru fiecare dintre voi. Întotdeauna am avut și voi avea respect maxim pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat.
Momentele petrecute împreună cu voi pe teren și în afara lui sunt cele mai frumoase din cariera mea. Este o onoare să port tricoul naționalei și să reprezint România în fața voastră. Fiecare strigăt de încurajare și aplauzele din partea voastră înseamnă foarte mult pentru mine și pentru echipă.
Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră constantă și vă asigur că vom continua să luptăm pentru România, împreună, ca o adevărată familie", a transmis Ianis Hagi, prin intermediul FRF.
Pentru România urmează ultimul meci din faza grupelor EURO 2024, cu Slovacia, partida programată miercuri seară, de la ora 19:00, urmând a fi transmisă în format LIVE BLOG pe Eurosport.ro și în aplicația Eurosport.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo