Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ilie Dumitrescu, cuvinte uriașe la adresa lui Ianis Hagi! "A arătat că este singurul cu personalitate"

Bianca Dumitru

Publicat 27/06/2024 la 21:28 GMT+3

România a încheiat faza grupelor EURO 2024 cu o victorie, o remiză și o înfrângere, calificându-se în optimi de pe primul loc al clasamentului grupei E. Ianis Hagi a fost titular în meciul cu Slovacia, iar Ilie Dumitrescu l-a lăudat în această seară, evidențiindu-i calitățile prin care s-a făcut remarcat.

Ianis Hagi, România, EURO 2024

Credit imagine: Getty Images

România s-a calificat aseară în optimile EURO 2024, după ce a remizat, scor 1-1, cu Slovacia. O remiză s-a înregistrat și în celălalt meci din grupa E, Belgia și Ucraina terminând cu scorul de 0-0.
Astfel, toate cele 4 echipe au încheiat faza grupelor cu câte 4 puncte, iar "tricolorii" au fost pe prima poziție grație golaverajului. În aceste condiții, echipa lui Edi Iordănescu va înfrunta în optimi un adversar care s-a clasat pe locul 3 în grupe, respectiv Olanda.
Ianis Hagi, decarul echipei naționale a României, a fost titular pentru prima dată în meciul cu Slovacia. În această seară, Ilie Dumitrescu a vorbit despre prestația mijlocașului. Fostul mare fotbalist român a spus că Hagi s-a remarcat în cele 66 de minute petrecute pe teren.
Dumitrescu l-a lăudat pe Ianis, precizând că a fost printre singurii "tricolori" care au demonstrat că au personalitate în momentele importante de joc, și a spus că nu ar trebui să mai fie criticat, așa cum s-a întâmplat după primele partide de la EURO.
"Ianis a arătat, chiar dacă nu a jucat foarte mult, că este unul dintre puținii jucători cu personalitate în momentele cheie.
A fost criticat după primele meciuri, l-au făcut cum au vrut ei, dar a arătat că este singurul care are personalitate și își asumă în momentele decisive", a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Programul optimilor EURO 2024

29 iunie
Elveția - Italia, ora 19:00, Berlin
Germania - Danemarca, ora 22:00, Dortmund
30 iunie
Anglia - Slovacia, ora 19:00, Gelsenkirchen
Spania - Georgia, ora 22:00, Koln
1 iulie
Franța - Belgia, ora 19:00, Dusseldorf
Portugalia - Slovenia, ora 22:00, Frankfurt
2 iulie
România - Olanda, ora 19:00, Munchen
Austria - Turcia, ora 22:00, Leipzig
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo