Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ilie Dumitrescu l-a numit pe "tricolorul" care poate juca la nivelul Germaniei! "Fără probleme"

Bianca Dumitru

Publicat 19/06/2024 la 22:12 GMT+3

Germania s-a impus în această seară în fața Ungariei, scor 2-0, într-un meci din a doua etapă a grupelor EURO 2024. Nemții s-au calificat, astfel, matematic în optimi, iar prestația lor a fost comentată de Ilie Dumitrescu, care l-a numit și pe românul care ar putea juca la nivelul fotbaliștilor lui Julian Nagelsmann.

România, EURO 2024

Credit imagine: Getty Images

Germania a obținut în această seară calificarea matematică în optimile EURO 2024, după ce a câștigat și al doilea meci din grupele competiției, impunându-se cu scorul de 2-0 în fața Ungariei.
Ilie Dumitrescu a comentat victoria nemților, analizând prestația jucătorilor lui Julian Nagelsmann. Fostul fotbalist român a evidențiat aspectele la care au arătat cel mai bine gazdele EURO 2024.
Dumitrescu a vorbit despre forța liniei defensive a Germaniei și a transmis cât de importantă este o apărare puternică pentru orice echipă. Analistul a adăugat că și România are un fundaș care poate juca la nivelul nemților, numindu-l pe Andrei Rațiu.
"Germania e o echipă lucrată, e o echipă foarte puternică. Au două bestii, Tah și Rudiger. Kroos coboară, se transformă într-un trei. Apoi sunt Kimmich și Mittelstadt pe părțile laterale.
E important să ai fundași laterali buni. Îl avem și noi pe Rațiu. Rațiu poate juca la nivelul ăsta fără probleme", a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu, uluit de "tricolori" după victoria cu Ucraina de la EURO 2024

Fostul fotbalist român a comentat la începutul acestei săptămâni și rezultatul obținut de "tricolori" la debutul la turneul final. Ilie Dumitrescu s-a arătat impresionat de prestația "tricolorilor", spunând că această victorie este cel mai bun rezultat al acestei generații.
"Nimeni nu s-a gândit că această generație va face cel mai bun meci din istoria fotbalului românesc. Este cea mai categorică victorie. Este cel mai bun meci al acestei generații.
La un turneu final să câștigi cu 3-0 este cel mai bun rezultat din istoria fotbalului românesc. Să câștigi cu 3-0 la debutul la un turneu final este o performanță extraordinară făcută de tot staff-ul, de toată echipa", a spus Ilie Dumitrescu.
Pentru România urmează sâmbătă seară, de la ora 22:00, duelul cu Belgia, principala favorita a grupei E, care a fost învinsă în prima etapă a grupelor de Slovacia, scor 0-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo