Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lunin a pierdut primul 11 al Ucrainei în urma gafelor cu România! Cum a reacționat după victoria cu Slovacia

Bianca Dumitru

Publicat 22/06/2024 la 09:32 GMT+3

Ucraina a câștigat ieri după-amiază meciul cu Slovacia, scor 2-1, contând pentru cea de-a doua etapă a grupelor EURO 2024. Andriy Lunin n-a mai fost între buturile echipei lui Sergiy Rebrov, iar la finalul partidei a vorbit despre gafele din duelul cu România care l-au scos din primul 11.

Lunin nur auf der Bank

Credit imagine: SID

Ucraina a obținut ieri după-amiază o primă victorie la EURO 2024. După ce în prima etapă a grupelor a fost învinsă de România, scor 3-0, echipa lui Sergiy Rebrov a câștigat ieri duelul cu Slovacia, scor 2-1, păstrându-și șanse la calificarea în optimi.
Selecționerul ucrainean a făcut o schimbare importantă în primul 11 pentru meciul cu slovacii, alegând să-l lase pe banca de rezerve pe Andriy Lunin, portarul care a greșit la două dintre golurile României, în locul lui titularizându-l pe Anatolii Trubin.
Fotbalistul lui Real Madrid a vorbit la finalul partidei de ieri despre faptul că nu a mai fost utilizat de Rebrov. Lunin a spus că i-a înțeles decizia selecționerului, asumându-și vina pentru înfrângerea suferită în fața "tricolorilor".
"Îl înțeleg perfect. A fost vina mea. Aceasta este o echipă, individul nu contează. Voi fi pregătit în caz că va veni rândul meu.
Dacă un portar greșește este practic gol, doar cu puțin noroc se mai poate evita, dar de cele mai multe ori este gol, deci este o eroare mai vizibilă... O accept, o înțeleg, o știu", a declarat Lunin, citat de Marca.

Rebrov, laude pentru Trubin

La rândul său, după victoria cu Slovacia, Rebrov a comentat schimbarea făcută în poarta echipei sale fără a intra în detalii. Antrenorul a spus doar că Trubin merita să fie titular după ceea ce a arătat în amicalul cu Germania dinaintea startului turneului final.
"Mă bucur că avem o competiție bună între portari. Trubin a meritat să joace după performanța cu Germania. A fost foarte calm și ar fi putut începe înainte de acest meci", a spus selecționerul Ucrainei.
În ultima etapă a grupelor EURO 2024, ucrainenii vor înfrunta Belgia, în timp ce Slovacia va juca împotriva României, ambele partide fiind programate miercuri, de la ora 19:00.
Cele două meciuri vor fi transmise în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și în aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo