Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United a pus ochii pe un jucător care a strălucit în grupe la EURO 2024!

Daniel Kerekes

Actualizat 27/06/2024 la 18:28 GMT+3

Dan Ndoye, unul dintre cei mai buni jucători ai Elveției de la EURO 2024, a intrat pe radarul celor de la Manchester United, în vederea unui transfer în această vară. Marcator împotriva Germaniei, mijlocașul a mai fost cumpărat în trecut de Sir Jim Ratcliffe.

Ndoye esulta per il gol in Svizzera-Germania - Europei 2024

Credit imagine: Getty Images

Fereastra de mercato se va deschide oficial luni, 1 iulie, iar granzii Europei își pregătesc listele de transferuri pentru sezonul viitor. Cu EURO 2024 în plină desfășurare, cluburile urmăresc cu atenție jucătorii care se remarcă la turneul final.
Unul dintre fotbaliștii care au atras atenția în cele 3 meciuri din grupe este Dan Ndoye. Elvețianul de 23 de ani a fost titular în toate cele trei meciuri ale echipei sale și a reușit să marcheze chiar împotriva câștigătoarei grupei, Germania, devenind al doilea cel mai tânăr marcator elvețian din istoria campionatelor europene.
Golul său putea să ducă Elveția chiar pe prima poziție a grupei A, dar reușita de pe final a nemților a făcut ca elevii lui Murat Yakin să se mulțumească doar cu o clasare pe locul 2. Ndoye a fost printre remarcații Elveției și în primele două meciuri, chiar dacă nu și-a trecut numele pe tabelă.
Citește și:

Dan Ndoye a ajuns pe lista lui Manchester United

Evoluțiile de la acest turneu final l-au propulsat pe mijlocaș pe lista celor de la Manchester United, conform Sky Italia. "Diavolii roșii" pregătesc o reconstrucție a lotului în această vară, iar Dan Ndoye ar putea să fie un transfer inspirat pentru echipa care va fi antrenată de Erik ten Hag și în sezonul viitor.
Fotbalistul de la Bologna nu ar fi cumpărat pentru prima oară de Sir Jim Ratcliffe. Acționarul minoritar de la United l-a mai transferat o dată, în 2020, la Nice, britanicul fiind acționar și la echipa din sudul Franței.
Acesta a jucat un singur sezon pe Coasta de Azur, dar ulteriorul transfer, la Basel, a fost de bun augur. Ndoye a ajuns până în semifinalele Conference League în urmă cu două sezoane, strălucind pentru elvețieni, iar prestațiile solide i-au adus transferul la Bologna, pentru 9 milioane de euro.
Dan Ndoye a devenit un titular cert în prima reprezentativă a Elveției după un sezon excelent în tricoul "rossoblu". Cu Ndoye pe teren în 32 de partide, Bologna a reușit să termine pe locul 5 în Serie A, poziție care o duce în Liga Campionilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo