Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Naționala Germaniei "își pune în cap" UEFA! Decizia luată înaintea meciului cu Danemarca de la EURO

Nicu Savin

Publicat 28/06/2024 la 20:52 GMT+3

Selecţionata de fotbal a Germaniei va călători la Dortmund pe calea aerului, în cursul zilei de vineri, pentru meciul cu Danemarca din optimile de finală ale EURO 2024, programat sâmbătă, după ce s-a deplasat cu autocarul la cele trei meciuri din faza grupelor, informează DPA.

Musiala dał Niemcom wiele powodów do radości

Credit imagine: Getty Images

UEFA a anunţat obiective ambiţioase în materie de sustenabilitate ecologică la EURO 2024, însă gazdele au optat pentru utilizarea avionului în vederea efectuării călătoriei de 400 de km de la Nurnberg la Dortmund.
Baza Mannschaft de la sediul Adidas din Herzogenaurach, în apropiere de Nurnberg, a fost aleasă înaintea centrului Federaţiei germane de fotbal (DFB) de la Frankfurt pentru că echipa antrenată de Julian Nagelsmann putea să se deplaseze astfel cu autocarul la meciurile din grupă, de la Munchen, Stuttgart şi Frankfurt.
După meciul de sâmbătă seara, rămâne de văzut dacă echipei germane i se va acorda autorizaţia să zboare de pe aeroportul din Dortmund sau va trebui mai întâi să se deplaseze la aeroportul Koln-Bonn, unde nu există restricţii pentru zborurile de noapte.
Dacă Germania se va califica în sferturile de finală şi în semifinale, gazdele competiţiei vor reveni la călătoriile cu autocarul, având în vedere că meciurile se vor disputa la Stuttgart şi Munchen.
Însă elevii lui Nagelsmann ar urma să zboare din nou cu avionul dacă se vor califica în finala programată la Berlin, pe 14 iulie.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo