Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nu doar Southgate e de vină. Discursul tranșant al lui Carragher la adresa a 3 staruri din naționala Angliei

Andrei Nicolae

Actualizat 26/06/2024 la 15:11 GMT+3

Anglia merge în optimile EURO 2024, după ce a încheiat cu cinci puncte Grupa C, la capătul a trei meciuri în care nu a arătat deloc ca principala favorită a turneului. Gareth Southgate a fost extrem de criticat în ultima perioadă, însă Jamie Carragher și-a îndreptat atenția și asupra jucătorilor din teren ai naționalei "Three Lions".

Southgate, Bellingham.

Credit imagine: Getty Images

Naționala Angliei era considerată de bookmakeri și de numeroși analiști principala favorită la câștigarea EURO, însă prestațiile echipei din faza grupelor au lăsat de dorit. "Three Lions" au încheiat cu cinci puncte, după două egaluri și o victorie în care au marcat doar două goluri.
Deși și-a calificat naționala în optimi, Gareth Southgate a fost principala țintă a criticilor pentru modul în care a evoluat naționala Angliei în cele trei meciuri din grupe. Totuși, Jamie Carragher este de altă părere și consideră că un rol important în rezultatele modeste ale echipei din Albion îl au și jucătorii.
Fostul fotbalist a arătat cu degetul trei superstaruri din echipa lui Southgate care deși evoluează foarte bine la echipa lor de club, la națională nu au același randament, aceia fiind Saka, Bellingham și Foden.
Citește și:

carragher crede că și jucătorii sunt de vină pentru rezultatele angliei

"Deciziile tactice luate de antrenor până acum pot fi dezbătute. Nu e niciun dubiu că trebuie să schimbe (n.r. stilul) în fazele eliminatorii, dar au jucat scandalos.
Phil Foden a jucat în bandă în majoritatea timpului la Manchester City. A jucat în același rol pentru Anglia patru ani și nu a replicat niciodată forma de la echipa de club.
Bellingham joacă pe aceeași poziție pentru Anglia precum a jucat și la Real Madrid în tot sezonul. Să fim sinceri, a fost anonim în ultimele două meciuri.
Saka e genial la Arsenal, (n.r. dar) a avut un impact minim în ultimele două meciuri și jumătate. Când o să facem un pas în spate și vom cădea de comun acord că prestațiile modeste țin și de jucători, pe cât de mult țin de antrenor", a fost discursul tranșant al fostului jucător de la Liverpool, citat de Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo