Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Polonia e aproape de eliminare la EURO 2024! Austria lui Rangnick "l-a anihilat" pe Lewandowski

Irina Aldea

Actualizat 21/06/2024 la 21:13 GMT+3

Austria s-a impus cu 3-1 în fața Poloniei, în runda a doua din grupe a Campionatului European de Fotbal din Germania. A fost 1-1 la pauză, însă trupa lui Rangnick "s-a dezlănțuit" odată cu intrarea pe teren a starului polonezilor, Robert Lewandwoski.

Austria, EURO 2024

Credit imagine: Getty Images

Austria a câștigat al doilea meci al grupei D la Campionatul European de Fotbal din Germania, în fața Poloniei, scor 3-1. Gernot Trauner a deschis scorul pe Olympiastadion din Berlin încă din minutul 9, reușind să înscrie cu o lovitură de cap, la centrarea lui Mwene. Scorul de la pauză a fost stabilit în minutul 30 de Krzysztof Piatek, care a trimis în plasă o minge deviată de apărarea austriacă la şutul lui Bednarek.
În repriza secundă a existat echilibru până în momentul în care a intrat pe teren starul polonezilor, Robert Lewandowski, în minutul 60, în locul lui Buksa. Fotbalistul Barcelonei a ajuns la cel de-al şaselea său turneu final important. Șase minute mai târziu, Baumgartner a readus în avantaj trupa lui Rangnick. Arnautovic a înscris și el pentru Austria în minutul 78 din lovitură de la 11 metri, după o gafă a portarului polonezilor, Wojciech Szczesny.
CITEȘTE ȘI:

EURO 2024 | Polonia e foarte aproape de eliminare! Austria, victorie importantă

În urma acestui rezultat, șansele Poloniei să se califice în optimi sunt aproape nule. Totuși, Lewadowski & Co mai au ceva speranțe, chiar la locul doi. Pentru asta, Franța trebuie să câștige meciurile cu Olanda și Austria, iar Polonia să învingă "Portocala Mecanică" la o diferență mare în ultimul meci.
Astfel, s-ar ajunge la un clasament în 3 între Polonia, Austria și Olanda, iar golaverajul ar face diferența. Polonia se poate califica și de pe locul 3, dar numai dacă va învinge Olanda și dacă echipele clasate pe locul 3 în celelalte grupe vor avea mai puțin de 3 puncte sau tot 3 puncte și un golaveraj inferior.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo