Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Postecoglou n-a șovăit când a venit vorba de Radu Drăgușin! Ce le-a dezvăluit antrenorul lui Tottenham englezilor

Irina Aldea

Publicat 23/06/2024 la 11:38 GMT+3

Radu Drăgușin a impresionat până acum la această ediție de Campionat European, iar Ange Postecoglou, antrenorul de la echipa de club, Tottenham, nu a ezitat când a venit vorba despre fundașul român într-o conferință de presă susținută în Anglia.

Radu Drăgușin, EURO 2024

Credit imagine: Getty Images

Naţionala României a fost învinsă sâmbătă seară de selecţionata Belgiei cu scorul de 2-0 (1-0) pe Cologne Stadium din Koln, în Grupa E a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania. Belgia a câştigat meritat, prin golurile marcate de Youri Tielemans (2) şi Kevin De Bruyne (80).
Radu Drăgușin a fost titular în duelul cu Belgia. Fundașul celor de la Tottenham a bifat două evoluții solide la EURO și nu a trecut neobservat. El a primit nota 7.5 în meciul cu Ucraina și 6.7 în meciul cu Belgia. Antrenorul de la echipa de club, Ange Postecoglou, a vorbit despre apărătorul român într-o conferință de presă: "Este un super copil și un fundaș căruia îi place să se apere. Este și un fundaș curajos și are doar 22 de ani. E super că îl avem la Tottenham", le-a spus Ange Postecoglou englezilor.
CITEȘTE ȘI:

Postecoglou n-a șovăit când a venit vorba de Radu Drăgușin, prezent la EURO cu România

După meciul de aseară, Radu Drăgușin a vorbit cu presa despre rezultat și ce urmează pentru tricolori: "Nu am fost de calibru înalt. Nu știu ce ne-a lipsit. Am avut ocazii. În partea a doua a jocului am putut ține și mingea la noi. Nu am dat gol și asta a contat. Ei au fructificat mai bine ocaziile lor. Astăzi ne-a lipsit ceva și nu am reușit să o facem. Am cea mai mare încredere în colegii mei. Nu cred că ne va demoraliza acest rezultat. O să jucăm ultimul meci de totul sau nimic.
Cred că astăzi diferența s-a făcut în ultima treime. Noi puteam să avem mai mult posesia balonului. De la fundași, de la noi pleacă totul. Cu Slovacia vom demonstra că ne putem califica mai departe. Nu o să ne demoralizăm deloc. Noi avem un obiectiv, care e realizabil și vom da totul pentru asta", a spus Radu Drăgușin, potrivit Pro TV. În urma rezultatului 0-2 cu Belgia, echipele din Grupa E de la EURO 2024 sunt la egalitate și calificarea se va decide în ultima etapă, atunci când România întâlnește Slovacia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo