Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primele scene de violență pe un stadion la EURO 2024. Conflict între suporteri la Turcia-Georgia

Andrei Nicolae

Publicat 18/06/2024 la 20:25 GMT+3

Campionatul European din Germania a fost unul liniștit din punct de vedere al agresiunilor fizice până marți, când a avut loc meciul din Grupa F dintre Turcia și Georgia. Chiar înainte de startul partidei de pe Signal Iduna Park, câțiva fani ai celor două naționale au intrat într-un conflict care s-a lăsat cu câteva lovituri aruncate, până la intervenția forțelor de ordine.

Incidente la EURO 2024 înainte de Turcia - Georgia

Credit imagine: Twitter

EURO 2024 se dovedește a fi un turneu final cu surprize, goluri fabuloase, dar și cu evenimente mai puțin plăcute. Un episod din ultima categorie s-a întâmplat recent, la partida dintre Turcia și Georgia, aferent primei etape din Grupa F.
Duelul de pe Signal Iduna Park a fost marcat de un conflict violent care nu a avut însă loc pe teren, ci în tribune, chiar înainte de startul meciului. Pe o ploaie torențială la Dortmund, în jur de 80 de suporteri ai Turciei și ai Georgiei au dat piept într-un sector al stadionului, chiar într-un colț al său.
Momentan, nu se cunosc multe detalii, însă cele două grupuri au devenit violente, fiind surprinse și câteva imagini cu suporterii celor două naționale cum se apucă de tricouri sau cum își împart pumni. În cele din urmă, până la startul partidei, tensiunile dintre cele două galerii au dispărut, un rol important avându-l forțele de ordine.
Citește și:

Primele violențe dintr-un stadion la EURO 2024 s-au produs la Turcia - Georgia

Europeanul din Germania a mai fost marcat zilele trecute de un alt incident, care s-a produs însă în afara oricărui stadion, la Hamburg. Atunci, un individ a fost împușcat după ce a amenințat cu un topor oamenii de ordine.
Polițiștii au fost nevoiți să tragă, țintind picioarele sale, pentru a-l imobiliza. Incidentul s-a produs duminică, înainte de partida dintre Olanda și Polonia, câștigată de batavi cu 2-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo