Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme la EURO, pe terenul unde va juca și România: "Gazonul se distruge cu totul"

Andrei Nicolae

Publicat 20/06/2024 la 21:15 GMT+3

Campionatul European este o competiție uriașă, însă asta nu asigură neapărat și o calitate excelentă pe toate palierele. Spre exemplu, la partida dintre Danemarca și Anglia, gazonul le-a pus probleme destul de mari jucătorilor, fiind destul de contestat. Duelul din Grupa C s-a jucat la Frankfurt, unde România va disputa și ea meciul cu Slovacia.

Christian Eriksen et Jude Bellingham, le 20 juin 2024.

Credit imagine: Getty Images

Anglia și Danemarca s-au întâlnit joi seara la Frankfurt, într-un meci contând pentru etapa a doua din faza grupelor de la EURO 2024. Partida din Grupa C s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, însă dincolo de jocul celor două echipe, un alt aspect le-a atras atenția analiștilor și a suporterilor.
Starea gazonului de pe Deutsche Bank Park a fost pe alocuri una deplorabilă, ținând cont de standardele unei competiții precum Campionatul European. În primele minute, mai mulți jucători și-au pierdut echilibrul pe teren și au căzut, iar Kyle Walker chiar a fost la un pas să se accidenteze din cauza gazonului, care i-a fugit de sub picioare.
Fundașul naționalei "three lions" a scăpat nevătămat, însă a fost nevoit să își schimbe ghetele, pentru a fi sigur că va avea o stabilitate mai bună.
Citește și:

gazonul unde urmează să joace românia, într-o stare modestă

Inclusiv Alan Shearer, legendarul fotbalist englez, a criticat modul în care a fost gestionat terenul de la Frankfurt: "Mă uit la gazon, se distruge cu totul", a spus fostul atacant, potrivit Daily Mail.
Gazonul de pe Deustche Bank Park a părut denivelat, cu mai mult smocuri de iarbă sărind din el în diverse momente ale jocului. Ce este extrem de important de menționat e faptul că la Frankfurt va juca și România ultimul meci din grupe, contra Slovaciei.
Astfel, starea gazonului poate reprezenta un factor important în economia meciului care va avea loc miercurea viitoare, de la ora 19:00. Rămâne de văzut însă cum vor aborda oficialii competiției această problemă, care poate reprezenta un pericol pentru starea jucătorilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo