Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme pentru o adversară de-ale României de la EURO! Jucătorul de top căruia nu îi găsesc un înlocuitor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 26/03/2024 la 08:55 GMT+2

Selecționerul naționalei Belgiei, Domenico Tedesco, nu a găsit un înlocuitor pentru Kevin De Bruyne, scrie site-ul footnews.be după evoluția neconvingătoare a echipei reprezentative în meciul amical cu Irlanda, de la Dublin, încheiat 0-0.

Belgium

Credit imagine: Getty Images

Belgia, una din adversarele României la EURO 2024, nu a contat în această partidă pe Kevin De Bruyne, mijlocașul lui Manchester City fiind menajat, și pe Romelu Lukaku, atacantul lui AS Roma, accidentat.
Împotriva Irlandei, Tedesco l-a încercat pe Youri Tielemans la mijlocul terenului, dar experimentul nu a fost încununat de succes. Acest lucru era de așteptat, pentru că fostul jucător de la Anderlecht a preferat întotdeauna să joace într-o poziție ceva mai atrasă și nu este genul de fotbalist care să evolueze aproape de poarta adversă. Tedesco l-a testat și pe Yannick Carrasco pe acest post, fără să aibă mai mult succes.
Charles De Ketelaere a fost și el încercat pe acest post, pentru care are calitățile necesare. El a jucat 45 de minute împotriva Suediei, în preliminariile EURO 2024, însă are șanse mici să fie folosit pe această poziție la turneul final.
Cel care are acum cele mai mari șanse este Leandro Trossard, de la Arsenal Londra, care la națională pare a fi cea mai bună soluție, atât pe flancul stâng, unde se simte cel mai bine (Jeremy Doku poate juca și pe dreapta), cât și ca rezervă a lui De Bruyne. În opinia footnews.be, Leandro Trossard merită să fie titular la națională.
Tedesco nu a găsit încă înlocuitorul ideal pentru De Bruyne și este regretabil că nu le-a dat nicio șansă lui Hans Vanaken sau Thorgan Hazard, care, cu pasele lor, au calitățile necesare pentru așa ceva.
Dar este deja prea târziu, pentru că, după amicalul de marți cu Anglia, de pe Wembley, următoarele meciuri de pregătire ale "diavolilor roșii" vor avea loc în iunie, cu puțin înainte de Campionatul European, scrie footnews.be, potrivit căruia a fost o ocazie ratată, iar Tedesco trebuie să se roage acum ca De Bruyne să nu se accidenteze.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo