Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pușcaș, mesaj "războinic" înainte de România - Olanda la EURO 2024! "Putem să-i batem! Ar trebui să fie atenți"

Bianca Dumitru

Actualizat 27/06/2024 la 20:53 GMT+3

România a încheiat faza grupelor EURO 2024 cu o victorie, o remiză și o înfrângere, calificându-se în optimi de pe primul loc al clasamentului grupei E. În optimi, "tricolorii" vor da peste Olanda, partida fiind prefațată de George Pușcaș, în cadrul unei conferințe de presă în care atacantul s-a declarat recunoscător că face parte din lot și a vorbit despre starurile batavilor.

George Pușcaș, România, EURO 2024

Credit imagine: Getty Images

România s-a calificat aseară în optimile EURO 2024, după ce a remizat, scor 1-1, cu Slovacia. O remiză s-a înregistrat și în celălalt meci din grupa E, Belgia și Ucraina terminând cu scorul de 0-0.
Astfel, toate cele 4 echipe au încheiat faza grupelor cu câte 4 puncte, iar "tricolorii" au fost pe prima poziție grație golaverajului. În aceste condiții, echipa lui Edi Iordănescu va înfrunta în optimi un adversar care s-a clasat pe locul 3 în grupe, respectiv Olanda.
Astăzi, George Pușcaș a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre viitorul duel al României. Atacantul a dezvăluit care va fi marele atu al "tricolorilor" în meciul din optimi, amintind despre familia care s-a format în lotul lui Edi Iordănescu.
Pușcaș a comentat pe scurt și lotul lui Ronald Koeman, din care fac parte staruri ale fotbalului mondial precum Virgil van Dijk sau Xavi Simons. Românul a spus că nu se teme de fundașul lui Liverpool și s-a arătat recunoscător de faptul că se află în lotul "tricolorilor" la acest turneu final.

Pușcaș nu se teme de Olanda la EURO 2024

"Știm că Olanda este o echipă puternică. Ne-am arătat calitățile, suntem o echipă puternică, care stă bine în teren. Ar trebui să fie mai atenți la noi, din moment ce ai spus că au fost ușurați când au aflat că joacă cu noi.
O să îl ascultăm pe selecționer, care va pregăti bine partida. Este o performanță remarcabilă. Am celebrat ieri într-un stil mare, în familie, în familia galbenă, dar trebuie să ne gândim la următorul meci. Ne recuperăm și vom da totul contra Olandei.
Van Dijk e unul dintre cei mai buni jucători din lume, nu pot să spun lucruri rele despre el. Mă gândesc că este un jucător excelent, un luptător. Vom juca împotriva tuturor, nu doar contra unui singur jucător. Eu cred că vom fi pregătiți la ora jocului, nu avem altceva de făcut. Ne regăsim într-un moment istoric pentru România și cred că, dacă tot am ajuns aici, vom fi pregătiți de meciul cu Olanda.
Sunt recunoscător să pot să ajung la o asemenea competiție și să pot să înfrunt unul dintre cei mai buni jucători din lume. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat oportunitatea să pot să joc pentru România. Avem credință mare că putem bate Olanda. Sunt foarte entuziasmat pentru partida cu Olanda", a declarat George Pușcaș.
Meciul dintre România și Olanda, programat pe 2 iulie, de la ora 19:00, va fi transmis în format LIVEBLOG pe Eurosport.ro și în aplicația Eurosport.

Programul optimilor EURO 2024

29 iunie
Elveția - Italia, ora 19:00, Berlin
Germania - Danemarca, ora 22:00, Dortmund
30 iunie
Anglia - Slovacia, ora 19:00, Gelsenkirchen
Spania - Georgia, ora 22:00, Koln
1 iulie
Franța - Belgia, ora 19:00, Dusseldorf
Portugalia - Slovenia, ora 22:00, Frankfurt
2 iulie
România - Olanda, ora 19:00, Munchen
Austria - Turcia, ora 22:00, Leipzig
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo