Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stepanenko a recunoscut că ucrainenii nu au tratat cum trebuia meciul cu România: "Mă va bântui"

Daniel Kerekes

Publicat 28/06/2024 la 19:56 GMT+3

Căpitanul Ucrainei din meciul cu România, Taras Stepanenko, a dezvăluit faptul că echipa antrenată de Serhii Rebrov s-a crezut câștigătoare înainte de meciul contra "tricolorilor". Acesta a recunoscut că se așteptau la o victorie clară la Munchen.

Taras Stepanenko

Credit imagine: Getty Images

Ucraineanul Taras Stepanenko a vorbit despre momentul cheie al campaniei de la EURO 2024, anume înfrângerea dură suferită în fața României, la Munchen. Căpitanul din acel meci a recunoscut că selecționata lui Rebrov se vedea deja câștigătoare. MIjlocașul nu mai vrea să-și amintească de acel meci, care îl va bântui în continuare:
"Una peste alta, 4 puncte înseamnă un rezultat bun, dar primul meci a ruinat totul! Sincer, m-am săturat să tot vorbesc despre experiențe amare. Am avut atâtea deja. E bine să tragem concluziile acum și să punem osul la treabă încă din primul meci de acum încolo, să nu lăsăm totul pentru ultima clipă.
Eșecul cu România a fost momentul-cheie pentru noi. Am făcut 4 puncte, dar alte echipe cu 3 puncte au mers mai departe. E un mare eșec pentru echipă, dar și pentru mine personal. Dacă am fost prea încrezători cu România? Cred că da. Nu am fost echipa pe care lumea se obișnuise să o vadă.
Acesta a fost, dacă nu cel mai slab meci al meu la națională...un meci foarte-foarte prost pentru toată lumea și pentru mine personal. Meciul cu România mă va bântui pentru totdeauna! După amicalul cu Moldova (4-0), am crezut că o să o învingem și pe România la fel! O mare, mare lecție! E trist că mi s-a întâmplat la ultimul meu Campionat European", a declarat acesta, citat de digisport.ro.
Citește și:

PUȘCAȘ NU SE TEME DE OLANDA LA EURO 2024

Astăzi, George Pușcaș a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre viitorul duel al României. Atacantul a dezvăluit care va fi marele atu al "tricolorilor" în meciul din optimi, amintind despre familia care s-a format în lotul lui Edi Iordănescu.
"Știm că Olanda este o echipă puternică. Ne-am arătat calitățile, suntem o echipă puternică, care stă bine în teren. Ar trebui să fie mai atenți la noi, din moment ce ai spus că au fost ușurați când au aflat că joacă cu noi.
O să îl ascultăm pe selecționer, care va pregăti bine partida. Este o performanță remarcabilă. Am celebrat ieri într-un stil mare, în familie, în familia galbenă, dar trebuie să ne gândim la următorul meci. Ne recuperăm și vom da totul contra Olandei.
Van Dijk e unul dintre cei mai buni jucători din lume, nu pot să spun lucruri rele despre el. Mă gândesc că este un jucător excelent, un luptător. Vom juca împotriva tuturor, nu doar contra unui singur jucător. Eu cred că vom fi pregătiți la ora jocului, nu avem altceva de făcut. Ne regăsim într-un moment istoric pentru România și cred că, dacă tot am ajuns aici, vom fi pregătiți de meciul cu Olanda.
Sunt recunoscător să pot să ajung la o asemenea competiție și să pot să înfrunt unul dintre cei mai buni jucători din lume. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat oportunitatea să pot să joc pentru România. Avem credință mare că putem bate Olanda. Sunt foarte entuziasmat pentru partida cu Olanda", a declarat George Pușcaș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo