Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jurnalist olandez, atac "cu talpa" la Drăgușin:"Are o coafură ciudată. În stil feminin.Impresarul crede că e minunat"

Maria Olteanu

Publicat 27/06/2024 la 18:25 GMT+3

Echipa națională de fotbal a României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European, unde va întâlni reprezentativa Olandei, marți, de la ora 19:00. Înaintea acestei partide, un jurnalist olandez a avut un mesaj virulent la adresa unuia dintre cei mai buni oameni din echipa lui Edi Iordănescu, Radu Drăgușin.

Romania - Slovacia, EURO 2024

Credit imagine: Getty Images

România s-a calificat aseară în optimile EURO 2024, după ce a remizat, scor 1-1, cu Slovacia. O remiză s-a înregistrat și în celălalt meci din grupa E, Belgia și Ucraina terminând cu scorul de 0-0.
Astfel, toate cele 4 echipe au încheiat faza grupelor cu câte 4 puncte, iar "tricolorii" au fost pe prima poziție grație golaverajului. În aceste condiții, echipa lui Edi Iordănescu va înfrunta în optimi un adversar care s-a clasat pe locul 3 în grupe, respectiv Olanda.
Naționala adversă pleacă favorită înaintea acestei confruntări, dar România a arătat de-a lungul timpului că este capabilă să producă surprize și să obțină rezultate extrem de bune.
Înaintea partidei din optimi, Valentijn Driessen, un jurnalist olandez, a avut un discurs extrem de dur și complet nejustificat la adresa celui mai bine cotat fotbalist român la acest turneu final. Adversarul l-a luat în vizor pe Radu Drăgușin, fotbalist care a prins și echipa ideală a grupelor, aducând în prim-plan nereușitele sale la echipa de club.
"Deja are o coafură ciudată. În stil feminin. Nu a reușit nimic sezonul trecut. Joacă pentru Tottenham, impresarul său crede că e minunat. Mereu îl urmărește pe Daniel Levy (n.r. - președintele clubului), să-i spună că ar trebui să-i mărească salariul și că ar trebui să joace.
Dar nu este suficient de bun, iar Van de Ven joacă acolo. Ar fi mai bine dacă am juca cu Van de Ven decât cu Virgil van Dijk, pentru că-l va ține pe Drăgușin la respect", a afirmat Drissen, conform presei din Olanda.

DRĂGUȘIN, ÎN ECHIPA IDEALĂ A GRUPELOR EURO 2024! MUNDO DEPORTIVO A ALCĂTUIT CEL MAI BUN PRIM 11

Radu Drăgușin a fost un adevărat stâlp al apărării României, având procentaj de 100% al duelurilor câștigate în meciul cu Ucraina și alte două evoluții solide în partidele cu Belgia și Slovacia.
În urma prestațiilor de nivel înalt, spaniolii de la Mundo Deportivo l-au inclus pe fundașul lui Tottenham în echipa ideală a fazei grupelor de la EURO 2024. Alături de român sunt și alte nume mari ale fotbalului european, precum Lamine Yamal, Jamal Musiala sau Kante.
Primul 11 ideal al fazei grupelor Campionatului European 2024, în viziunea Mundo Deportivo:
  • Mamardashvili – Radu Drăgușin, Riccardo Calafiori, Marc Cucurella – Marcel Sabitzer, N’Golo Kante, Stanislav Lobotka, Fabian Ruiz, Jamal Musiala – Lamine Yamal, Georges Mikautadze.

PROGRAMUL OPTIMILOR EURO 2024

29 iunie
Elveția - Italia, ora 19:00, Berlin
Germania - Danemarca, ora 22:00, Dortmund
30 iunie
Anglia - Slovacia, ora 19:00, Gelsenkirchen
Spania - Georgia, ora 22:00, Koln
1 iulie
Franța - Belgia, ora 19:00, Dusseldorf
Portugalia - Slovenia, ora 22:00, Frankfurt
2 iulie
România - Olanda, ora 19:00, Munchen
Austria - Turcia, ora 22:00, Leipzig
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo