Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Corvinul Hunedoara și-a aflat adversara din Europa League! Va întâlni o echipă din Ungaria

Actualizat 18/06/2024 la 16:11 GMT+3

Corvinul Hunedoara își va afla în această după-amiază adversarul din primul tur preliminar din Europa League. Tragerea la sorți este programată de la ora 16:00 și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.

Corvinul Hunedoara

Credit imagine: facebook

UPDATE: Meciurile din primul tur din Europa League:
  • Botev Plovdiv - NK Maribor
  • Elfsborg - Pafos
  • Paksi FC - FC Corvinul Hunedoara
  • Sheriff Tiraspol - Zire
  • Llapi - Wisla Cracovia
  • Ruzomberok - Tobol
UPDATE: A început tragerea la sorți pentru Europa League.
Știre inițială
Corvinul Hunedoara își va afla în această după-amiază primul adversar din Europa. Câștigătoarea Cupei României va debuta în noul sezon al cupelor europene în primul tur preliminar din Europa League.
În această fază a competiției sunt angrenate 12 echipe, care au fost împărțite în două urne valorice. Românii nu au statutul de cap de serie, astfel că vor avea un adversar dificil.
Cele șase formații care se află în urna capilor de serie sunt Pafos FC (Cipru), Sheriff Tiraspol (Moldova), Wisla Cracovia (Polonia), NK Maribor (Slovenia), Paksi FC (Ungaria) și Tubol Kustanai (Kazahstan).
Tragerea la sorți a duelurilor din primul tur preliminar din Europa League este programată astăzi, de la ora 16:00, și va fi transmisă în format LIVE TEXT aici.

FCSB, CFR și Craiova își află adversarii azi și mâine

Tot astăzi, dar de la ora 15:00, FCSB va afla cine va fi primul său adversar în preliminariile Champions League, roș-albaștrii putând să joace cu Dinamo Batumi, Dinamo Minsk, Ordabasy Shymkent sau AC Virtus.
Meciurile din primele tururi preliminare ale cupelor europene vor avea loc, în dublă manșă, pe 9/10 și 16/17 iulie (Champions League), respectiv 11 și 18 iulie (Europa League și Conference League).
Celelalte două echipe din România care vor participa în următorul sezon al cupelor europene își vor afla primele adversare mâine. Tragerea la sorți pentru CFR Cluj și Universitatea Craiova, care vor juca în turul 2 preliminar din Conference League, va avea loc pe 19 iunie, partidele fiind programate pe 25 iulie și 1 august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo