Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho "a luat foc", după prestația Romei cu Slavia: "Am făcut ceea ce nu fac niciodată"

Nicu Savin

Publicat 10/11/2023 la 12:24 GMT+2

AS Roma a pierdut cu 0-2 partida din deplasare cu Slavia Praga, în Europa League, iar Jose Mourinho a fost un monument de tristețe la final. Antrenorul "giallorossilor" nu și-a menajat deloc jucătorii și a spus că a avut o discuție cu aceștia în vestiar, lucru pe care nu-l face de obicei nici chiar după cele mai slabe prestații ale echipei.

José Mourinho durante Roma-Lecce - Serie A 2023-24

Credit imagine: Getty Images

AS Roma a jucat aseară pe terenul Slaviei Praga, în etapa a 4-a a fazei grupelor din Europa League, iar echipa capitolină a avut o prestație lamentabilă, pierzând cu 0-2. Jucătorii lui Mourinho au tras numai două șuturi pe spațiul porții și în general au făcut un joc modest, rezultatul fiind complet meritat pentru cehi.
Antrenorul Romei a fost foarte dezamăgit de evoluția echipei sale, care în urma acestui eșec a căzut pe locul doi în grupă, la egalitate de puncte cu Slavia, dar cu un golaveraj inferior. Mourinho nu a ezitat să-și critice public jucătorii, lucru care nu îi stă în obișnuință, ceea ce arată cât de supărat a fost. Lusitanul a dezvăluit că a avut chiar o discuție cu fotbaliștii în vestiar, lucru pe care nu îl face niciodată, nici după înfrângeri.
"Am eșuat cu totul astăzi. Nu vreau să vorbesc mult și nici altcineva nu ar trebui să vorbească. Rezultatul a fost absolut meritat, atât în ​​sens pozitiv pentru Slavia Praga, cât și în sens negativ pentru noi. Nu mi-a plăcut nimic în evoluția noastră. Am vorbit deja cu jucătorii din vestiar, ceea ce nu fac niciodată.
Ceea ce am spus va rămâne între noi. Vreau să fiu sincer și corect cu băieții de la Slavia Praga, care merită pe deplin această victorie.Am avut ocazia să înscriem pentru 1-1, dar în general a fost o performanță îngrozitoare.Nu a funcționat absolut nimic. La nivel individual, au fost foarte puțini jucători cu atitudinea pe care îmi place să o văd, atitudinea potrivită pentru un astfel de joc.", a spus Mourinho la conferința de presă, citat de footballitalia.net.

Jose Mourinho, critici dure pentru jucătorii Romei, după 0-2 cu Slavia! Bove, singurul remarcat

"The Special One" a scos în evindeță prestația unui singur jucător de la echipa sa. Este vorba despre tânărul Edoardo Bove, un produs 100% al clubului, care joacă pe postul de mijlocaș central și care se bucură de tot mai mult credit din partea antrenorului.
"Îți voi spune un lucru care mi-a plăcut, Edoardo Bove. Este un copil de 20 de ani, dar un singur jucător nu este suficient pentru a ne câștiga un meci. Toți merităm înfrângerea în seara asta, cu excepția lui Bove", a conchis Mourinho.
Pentru AS Roma urmează marele derby cu Lazio din Serie A, iar războiul declarațiilor dintre Mourinho și Sarri a început deja. Antrenorul lui Lazio a afirmat că Roma va avea un meci amical la Praga, ceea ce l-a scos din sărite pe Mourinho, care i-a oferit o replică tăioasă omologului său, făcând referire la puținele trofee pe care acesta le-a câștigat în carieră.
Cele două mari rivale din capitala Italiei n-au început deloc bine actualul sezon și sunt despărțite de un singur punct în clasament, fiind pe locurile 7 (AS Roma), respectiv 10 (Lazio). Primul "Derby della Capitale" al sezonului va avea loc duminică, de la ora 19:00, cu Lazio în postura de gazdă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo