Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool pierde ultima partidă din grupele Europa League! Villarreal prinde primul loc în grupa F

Dani Morar

Publicat 14/12/2023 la 21:44 GMT+2

Liverpool a fost învinsă în ultima etapă a grupelor Europa Leaguea de belgienii de la Royale Union SG, dar nu mai puteau pierde primul loc în grupa E, astfel că se calificaă în primăvara europeană fără emoții. Villarreal a prins primul loc în grupa F, după ce a învins-o pe Rennes cu scorul de 3-2.

Alessio Castro Montes of Royale Union Saint-Gilloise, Ben Doak of Liverpool FC during the UEFA Europa League in group E match between R. Union Sint Gillis and Liverpool FC at the Lotto Park stadium on December 14, 2023 in Brussels, Belgium.

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a cedat cu scorul de 1-2 pe terenul lui Union SG. În ciuda acestui eșec, formația de pe Anfield câștigă grupa E, cu 12 puncte.
Mohamad Amoura a deschis scorul în minutul 32. Algerianul continuă forma bună, după ce a reușit să își treacă numele pe tabelă de două ori și în partida de campionat cu Charleroi. Acesta a înscris după ce a scăpat singur cu Kelleher și l-a driblat pe portarul lui Liverpool.
8 minute mai târziu, "cormoranii" au egalat prin Jarell Quansah. Fundașul dreapta în vârstă de 20 de ani are un sezon fabulos și e la primul gol în tricoul lui Liverpool.
Cameron Puertas i-a readus pe belgieni în avantaj chiar înaintea pauzei. Elvețianul a marcat al doilea gol al echipei sale după o fază plecată din propria jumătate de teren și a finalizat cu un șut puternic la colțul scurt.
Puertas putea face dubla în minutul 62, atunci când a marcat cu un șut foarte bun de la marginea careului. Golul său a fost anulat însă pentru un henț comis de un coechipier la faza premergătoare.
Villarreal s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Rennes și le-a furat francezilor primul loc în grupa F. Spaniolii și-au depășit adversarii cu doar un punct și vor evita o echipă venită din Champions League în faza următoare.
Bayer Leverkusen a încheiat grupa H cu procentaj maxim, 6 victorii din 6, 19 goluri marcate, 3 primite și 18 puncte obținute. Nemții au învins-o la scor pe Molde, în ultima etapă, 5-1, iar acum se axează pe ultimele două partide ale anului în Bundesliga.
Citește și:

Europa League- rezultatele serii

  • AS Roma – Sheriff Tiraspol 3-0
  • Lask – Toulouse 1-2
  • Leverkusen – Molde 5-1
  • Panathinaikos – Maccabi Haifa 1-2
  • Qarabag – Hacken 2-1
  • Rennes – Villarreal 2-3
  • Slavia Praga – Servette 4-0
  • Royale Union SG – Liverpool 2-1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol