Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu

Andrei Nicolae

Publicat 29/07/2022 la 12:33 GMT+3

Real Madrid nu a avut o campanie de transferuri spectaculoasă, Rudiger și Tchouameni fiind singurii jucători aduși de echipa de pe Bernabeu. Timo Werner a intrat în vizorul "galacticilor", iar germanul poate fi un jucător important în tricoul madrilenilor, care caută o rezervă de valoare pentru Karim Benzema.

Timo Werner

Credit imagine: Eurosport

Trupa lui Carlo Ancelotti are un prim 11 foarte puternic, drept dovadă au reșit sezonul trecut să cucerească La Liga și Champions League. Problema "galacticilor" apare în privința posturilor de rezervă pe care le au pe fiecare poziție.
Mijlocul terenului este compartimentul unde madrilenii sunt acoperiți, cu Modric, Casemiro și Kroos fiind veteranii de bază din lot. Cei trei au fost titulari în majoritatea meciurilor din sezonul trecut, iar Real a demonstrat că au și variante de rezervă, respectiv Valverde, Camavinga și acum nou-venitul Tchouameni.
Ibericii nu stau rău nici în defensivă, însă valoarea jucătorilor de rezervă începe să scadă providențial, în comparație cu cea de la mijlocul terenului. Problema principală vine însă din atac, unde madrilenii se bazează pe un singur om, în special în centrul ofensivei.
Karim Benzema a fost cel mai important om al "galacticilor" din sezonul trecut, reușind să înscrie 44 de goluri și să ofere 15 pase decisive. Spaniolii nu au însă o rezervă nici măcar aproape de calibrul francezului, iar o posibilă accidentare a lui Karim ar putea fi devastatoare pentru "los blancos".
La momentul actual, jucătorii care îl pot substitui pe francez ar fi Borja Mayoral, Mariano Diaz sau Marco Asensio. Niciunul dintre cei trei nu se ridică la nivelul arătat de Benzema în sezonul trecut sau în orice alt sezon la Real.
Citește și:

Werner, rezerva lui Benzema?

Timo Werner este una dintre variantele lui Real Madrid pentru a-l substitui pe Benzema la nevoie. Jucătorul neamț a fost asociat cu o plecare de la Chelsea, iar madrilenii vor să profite de situația sa.
Werner nu și-a găsit pe Stamford Bridge forma pe care a avut-o la Leipzig, înainte de a ajunge în Premier League. Germanul a înscris de 23 de ori și a oferit 21 de pase decisive în 89 de partide în tricoul "albaștrilor".
Neamțul rămâne totuși un jucător de calibru mondial, pe care madrilenii îl pot folosi și de asemenea îi pot explica de ce nu va juca în mod constant pe Bernabeu. Au existat zvonuri cu privire la transferul lui Werner și la alte echipe, printre care Newcastle, Juventus, sau chiar și Leipzig, unde ar putea reveni după doi ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo