Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, convins că va continua la Real Madrid! "Sunt sigur că vom respecta contractul"! Argumentul italianului

Nicu Savin

Publicat 14/04/2023 la 14:39 GMT+3

Carlo Ancelotti, antrenorul celor de la Real Madrid, a declarat în conferința de presă premergătoare meciului cu Cadiz faptul că își va continua aventura pe banca "galacticilor" până la finalizarea contractului, în vara lui 2024. Anunțul său pune capăt vehiculațiilor care au apărut în ultima vreme conform cărora italianul ar pleca la finalul acestui sezon

Carlo Ancelotti, head coach of Real Madrid, looks on prior the LaLiga Santander match between Real Madrid CF and Villarreal CF at Estadio Santiago Bernabeu on April 08, 2023 in Madrid, Spain

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Achim Sturzu

Real Madrid va juca împotriva celor de la Cadiz pe 15 aprilie, în etapa a 29-a din La Liga. Madrilenii se află în acest moment pe poziția a doua în clasament, la 13 puncte în spatele celor de Barcelona, în timp ce Cadiz este pe locul 14. Înaintea partidei, Carlo Ancelotti a ținut o conferință de presă în care a discutat despre partida de mâine, despre campania din Liga Campionilor și despre viitorul său pe banca tehnică a "galacticilor".


Ancelotti a stopat zvonurile cu privire la posibila sa plecare de la Real Madrid

Italianul a declarat, în conferința de presă, faptul că echipa este motivată înaintea partidei cu Cadiz. "Este un meci greu, dar echipa este bună și dornică, vrem să jucăm un meci bun.", a declarat antrenorul, adăugând mai apoi faptul că " trebuie să respectăm competiția, și dacă nu putem să ajungem pe prima poziție atunci trebuie să terminăm pe locul doi. Ne aflăm într-o poziție care necesită luptă pâna la final."

Cel mai important anunț al antrenorului a fost, însă, cu privire la viitorul său pe banca "galacticilor". Ancelotti este sigur că își va duce contractul până la capăt, anume până la finalul sezonului viitor. "Eu cred că Florentino dorește să rămân, deoarece a fost întotdeauna foarte bun cu mine și continuă să fie asa. Clubul este liniștit și sunt sigur că voi fi aici și în următorul sezon, iar noi vom respecta contractul".

Ancelotti a discutat, de asemenea, și despre problemele de sănătate ale lui Vinicius și Kroos, doi dintre jucătorii săi de bază. "Atât Vini cât și Kroos au mușchiul adductor dat peste cap. Nu există niciun risc. Sunt obosiți, dar vor călători la Cadiz".

Întrebat despre părerea sa legată de faptul că Manchester City sunt considerați favoriții la câștigarea trofeului Champions League, Ancelotti a avut de spus faptul că nu este deranjat de afirmații, înțelegând puterea fotbalului englez: "Nu mă deranjează, adevărul este că fotbalul englez are echipe care concurează foarte bine. Nu mă miră că ei sunt favoriți, deși fotbalul spaniol a dus anul trecut două echipe în semifinale, iar anul acesta Italia are trei echipe..Englezii au cel mai puternic campionat, dar există și alte campionate care, cu mai puțini bani, continuă să concureze cum ar fi Italia sau Spania".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo