Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Real Madrid a pierdut cu Villarreal! De ce i-a fost greu să pregătească meciul

Alex Masgras

Publicat 09/04/2023 la 11:28 GMT+3

Real Madrid a pierdut partida de pe teren propriu cu Villarreal, scor 2-3. La finalul partidei de pe Santiago Bernabeu, Carlo Ancelotti a recunoscut că a fost dificil să pregătească partida cu "submarinul galben", care a fost programată între alte două dueluri extrem de importante pentru Real Madrid în acest final de sezon.

Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti addresses a press conference following a training session at the Ciudad Real Madrid training complex in Valdebebas, outskirts of Madrid, on April 7, 2023.

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a pierdut partida de pe teren propriu cu Villarreal, la doar câteva zile după victoria de pe Camp Nou cu 4-0. "Submarinul galben" s-a impus cu 3-2, după ce echipa lui Carlo Ancelotti a condus de două ori.
La finalul partidei de pe Santiago Bernabeu, antrenorul italian a recunoscut că a fost dificil de pregătit partida de campionat, programată între alte două partide extrem de importante pentru madrileni: returul semifinalei Cupei Regelui cu Barcelona și turul din sferturile UEFA Champions League cu Chelsea:
"A fost dificil pentru noi să avem mingea, nu am fost echilibrați. Din acest motiv am primit trei goluri. Ei s-au descurcat bine cu mingea, dar puteam închide partida la 3-1. Toți jucătorii au avut un nivel scăzut. E oarecum normal. Nu vreau să vorbesc despre anumiți jucători în particular.
Starea noastră de spirit nu se schimbă, săptămâna viitoare va fi un meci total diferit. E adevărat însă că am scăzut nivelul în campionat, în comparație cu anul trecut. E adevărat că e dificil să pregătești un meci între două partide atât de importante, dar nu renunțăm la campionat, vom lupta pentru fiecare meci, a spus Carlo Ancelotti", la finalul înfrângerii cu Villarreal.
Citește și:

Real Madrid se pregătește pentru meciul cu Chelsea din Champions League

După înfrângerea suferită în fața lui Villarreal, Real Madrid s-a îndepărtat și mai mult de titlul din La Liga, titlu care departe încă de la înfrângerea de pe Camp Nou de luna trecută. Pentru echipa lui Carlo Ancelotti mai rămân în acest final de sezon finala Cupei Regelui cu Osasuna și UEFA Champions League.
Drumul către finala de la Istanbul continuă miercuri seară, atunci când pe Santiago Bernabeu vine Chelsea, pentru manșa tur a sferturilor de finală din UEFA Champions League. Cele două echipe s-au întâlnit și sezonul trecut, în aceeași fază a competiției. Madrilenii s-au impus în turul de pe Stamford Bridge cu 3-1, după care au tremurat pe teren propriu, când Chelsea a trimis dubla în prelungiri, dar au obținut calificarea cu 5-4 la general.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo