Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Lewandowski a anunțat unde va juca polonezul în următorul sezon! "E o prostie"

Bianca Dumitru

Publicat 12/05/2024 la 15:09 GMT+3

Robert Lewandowski a fost unul dintre cei mai în formă jucători de la Barcelona în acest sezon. Presa din Spania a anunțat în ultima vreme că oficialii clubului de pe Camp Nou ar vrea să scape în această vară de polonez. Agentul fotbalistului a vorbit acum despre ce urmează pentru atacant.

Lewandowski przyszedł do Barcelony dwa lata temu

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski a fost într-o formă foarte bună în acest sezon, în care a reușit 17 goluri pentru Barcelona în La Liga, fiind golgheterul catalanilor. Atacantul de 35 de ani a mai înscris de alte 7 ori și în celelalte competiții în care a jucat echipa blaugrana (Cupa Regelui, Supercupa Spaniei și Champions League) și a dat și nouă pase decisive, demonstrând că este un jucător foarte important din lotul lui Xavi.
Deși polonezul mai are contract cu Barcelona până în 2026, presa din Spania a scris în ultima vreme că șefii de pe Camp Nou ar lua în considerare să se despartă de el în vara acestui an, în principal din cauza problemelor financiare ale clubului.
Recent s-a vehiculat că oficialii echipei blaugrana i-ar fi găsit și un înlocuitor, dar se pare că Lewandowski nu are de gând să plece nicăieri, așa cum a dat de înțeles în mai multe rânduri de-a lungul acestui an.
Agentul atacantului a vorbit acum în presa din Polonia despre ceea ce urmează pentru fostul jucător al lui Bayern. Pini Zahavi a spus că fotbalistul va rămâne, fără îndoială, la Barcelona.
"Este o prostie, sunt știri false (n.r. cele despre plecarea lui Lewandowski de pe Camp Nou). Robert rămâne 100% la Barça în sezonul viitor", a spus impresarul, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.
Citește și:

DARWIN NUNEZ, VĂZUT DREPT ÎNLOCUITORUL IDEAL AL LUI LEWANDOWSKI

Darwin Nunez, care a ajuns în vara anului 2022 pe Anfield, în schimbul sumei de 75 de milioane de euro plus bonusuri, de la Benfica, este unul dintre jucătorii de care s-ar putea despărți Liverpool în această vară.
Uruguayanul nu duce lipsă de oferte, fiind dorit, printre altele, la Barcelona. Presa din Spania a anunțat în această săptămână că Xavi crede că fotbalistul de 24 de ani ar putea fi înlocuitorul perfect pentru Robert Lewandowski, care nu ar mai face parte din planurile catalanilor, în ciuda sezonului reușit pe care l-a avut.
Cunoscând interesul clubului blaugrana pentru Darwin Nunez, cei de la Liverpool s-au gândit la suma de bani pentru care ar fi dispuși să-i dea drumul în vara acestui an. Jurnalistul Nicolas Saavedra a anunțat în presa iberică faptul că englezii vor nu mai puțin de 85 de milioane de euro în schimbul atacantului.
"Jorge Mendes (n.r. agentul lui Nunez) vrea ca el să plece de la Liverpool. Este un fotbalist față de care are foarte multă considerație și are alte aspirații pentru el. Aceste aspirații ar putea trece pe la Barça.
Valoarea lui Darwin Nunez a crescut în ultimii ani și Liverpool nu-l va vinde cu mai puțin de 85 de milioane. Fotbalistul nu se gândește urgent la o plecare. Prioritatea lui în acest moment este Copa America", a dezvăluit Saavedra.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo