Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce urmează pentru Joao Felix după încheierea împrumutului la Barcelona! E dorit în Arabia Saudită și la Benfica

Bianca Dumitru

Publicat 03/06/2024 la 11:02 GMT+3

Joao Felix și-a încheiat împrumutul la Barcelona și va reveni la Atletico Madrid, cu care mai are contract până în 2029. Jurnaliștii din Spania au anunțat ce se va întâmpla cu atacantul portughez din toamnă, în condițiile în care nu mai este dorit înapoi de Diego Simeone.

Joao Felix - FC Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Joao Felix se va întoarce în această vară la Atletico Madrid, după ce împrumutul la Barcelona i se va încheia. Portughezul mai are contract cu clubul de pe Civitas Metropolitano până în 2029, dar nu mai este dorit de Diego Simeone.
De altfel, jurnaliștii din Spania au anunțat că fotbalistul se va antrena singur în presezon, până când își va găsi un nou angajament, deoarece nu va fi inclus de staff-ul lui Atletico în programul echipei.
Cei de la Sport.es au scris că atacantul ar putea reveni în sezonul 2024/25 la Barcelona, toate părțile implicate fiind de părere că aceasta ar fi cea mai bună variantă. Cei de pe Camp Nou consideră că Xavi nu a știut să profite de potențialul lui Joao Felix, sperând ca Hansi Flick să știe să o facă.
Catalanii apreciază faptul că fotbalistul vrea să aibă o nouă șansă în tricoul blaugrana, refuzând atât o ofertă din Arabia Saudită - unde consideră că e prea tânăr pentru a merge, nedorind să plece din fotbalul european de la 24 de ani -, cât și una de la Benfica. Lusitanii le-au făcut o ofertă celor de la Atletico pentru a-l împrumuta, dar fotbalistul a transmis că nu vrea să joace decât la Barcelona.
Așadar, madrilenii vor încerca în următoarea perioadă să ajungă la un acord din punct de vedere financiar cu cei de pe Camp Nou, iar Hansi Flick va avea responsabilitatea de a scoate tot ce e mai bun de la Joao Felix, germanul fiind convins că acesta are un talent încă neexploatat corect de cei cu care a lucrat.
Citește și:

Joao Felix, în top 10 cele mai dezamăgitoare transferuri din sezonul 2023/24

Înainte de noua fereastră de transferuri, jurnaliștii de la Goal au analizat cum s-au descurcat în această stagiune jucătorii care și-au schimbat echipele în ultimul an. Englezii au realizat un top al celor mai dezamăgitoare 21 de mutări din sezonul 2023/24. În ierarhie au fost incluși, printre alții, 4 jucători care au semnat cu Barcelona și câte doi care au ajuns la Bayern și PSG.
Pe prima poziție a clasamentului se află Sandro Tonali, fotbalist transferat de Newcastle pentru 70 de milioane de euro. Jurnaliștii britanici și-au justificat alegerea prin faptul că italianul a ajuns în Premier League drept o mare lovitură, dar s-a dovedit a fi "un dezastru uriaș" din cauza suspendării pe care a primit-o în urma acuzațiilor legate de pariurile pe platforme ilegale.
În top 10 se află 3 jucători care au ajuns în actualul sezon la Barcelona. Este vorba despre Oriol Romeu și Vitor Roque, transferați definitiv, și Joao Felix, care a fost împrumutat de la Atletico Madrid.
În clasamentul celor mai dezamăgitoare 21 de transferuri ale sezonului se mai regăsesc și Bryan Zaragoza, care a semnat cu Bayern Munchen, Ansu Fati, împrumutat la Brighton, Folarin Balogun, transferat de Monaco, și Felix Nmecha, care a ajuns la Borussia Dortmund, unde s-a dovedit a fi "o greșeală costisitoare".
Top 10 transferuri dezamăgitoare din sezonul 2023/24

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo